Uitbreiding assortiment Essence

Even een blogpost tussendoor, want dit nieuws wou ik jullie niet onthouden! De komende weken introduceert Essence een derde display met nog meer superleuke make-upproducten. Je zal wel geluk moeten hebben want de 3-meter display komt exclusief te staan bij een selectie van Kruidvat filialen in de grotere plaatsen en steden. In Nederland in maar liefst 83 winkels en in België in 27 winkels.

Hieronder zijn vindt je de nieuwe producten die in het assortiment zullen verkrijgbaar zijn. Ik zet ze even per categorie.

Ogen

All about Chocolates oogschaduw


Van karamel tot mokke en chocolade; 6 trendy beige - en bruintinten zijn samengevoegd in een nieuw oogschaduwpalletje voor subtiele of juist gewaagde ooglooks. De zachte textuur van de oogschaduw bevat glanzende, matte en metallic effecten. Verkrijgbaar in 5 kleurencombinaties.
Adviesprijs: €5,99

Plump no clump mascara black & ultra black


Black


Ultra black

De titel zegt het al. De nieuwe mascara is verkrijgbaar in 2 varianten; zwart en ultra zwart. Het grote elastomeer borsteltje met geïntegreerd reservoir geeft wimpers megavolume en klontert niet.
Adviesprijs: €2,89

Lippen

XXXL shine lipgloss


De super glanzende lipglossjes zijn nu verkrijgbaar in de nieuwe kleurtjes tomaatrood en perzik. De zachte applicator garandeert een nauwkeurige applicatie en het reservoir geeft de juiste hoeveelheid textuur. Verkrijgbaar in totaal 14 kleurtjes. 
Adviesprijs: €1,89

Longlasting lipstick





De langhoudende lipsticks zijn nu verkrijgbaar in nieuwe kleurtjes zoals roze, nude en zwart - een gewaagde trendkleur! Ze bedekken de lippen met een mooie heldere tint die urenlang vasthoudt. De lichte, crèmige formule voelt heerlijk en comfortabel aan en droogt de lippen niet uit. Verkrijgbaar in totaal 13 kleuren.
Adviesprijs: €2,39

Huid

Essence say NO to redness/imperfections/dark circles - colour correcting concealer




Huidproblemen zijn verleden tijd met deze 3 nieuwe mini pencils. De groene neutraliseert roodheid, degene in rosé laat donkere kringen onder je ogen verdwijnen en de beige bedekt oneffenheden. De zachte, poederige textuur past zich aan aan elke huidskleur en is gemakkelijk te blenden. Dankzij de uitschuifbare tip en het compacte formaat zijn ze de ideale beauty tools, zeker voor onderweg. 
Adviesprijs: €1,99

Nail art

Nail art thermo nail polish 



Deze nagellak is gloednieuw in de essencereeks. Hij reageert op de buitentemperatuur en verandert van kleur;
paarsroze wordt lichtroze;
donkerrood wordt lichtrood;
donker muntgroen wordt lichtmintgroen;
beige wordt lichtabrikoos.
Verkrijgbaar in 4 kleuren.
Adviesprijs: €1,99

Nail art Shake me! I'm pretty top coat


Schud het potje om de coole holografische glitters te mengen met de textuur. De top coat kan op elke nagellak worden aangebracht voor een extra portie bling.
Adviesprijs: €1,99

Studio Nails 

Nagel en nagelriemborstel



Perfecte nagels… deze nagel- en nagelriemborstel heeft een ideale ergonomische vorm voor het schoonmaken, peelen en het masseren van de nagels en nagelriemen. Maak simpelweg de borstel vochtig en masseer zachtjes de zeep in over de nagels en nagelriemen voor superschone nagels en zachte nagelriemen. Een echt verwentool!
Adviesprijs: €1,39

Gel nails at home

French manicure tip stickers 


Plak ze op! Met de nieuwe french manicure tip stickers kun je elke nagel in een oogwenk omtoveren in de klassieke French style! De gemakkelijkste manier om je nagels trendy tips te geven – en ze zijn supergemakkelijk te verwijderen. Een set bevat 40 tips en een mini nagelvijl. Verkrijgbaar in natuurlijk wit en nu ook in metallic zilver
Adviesprijs €2,59

Mini's 2 go

Travel kit   

                               
Het is altijd tijd om te reizen…. en de nieuwe minis2go travel kit maken reizen alleen maar leuker! Vanaf nu kan je al je favoriete vloeibare beauty producten veilig transporteren in de drie lege 30 ml flesjes. Of je nu aan het reizen bent met het vliegtuig, trein of auto – de praktische kleine travel kit past zeker weten in elke tas.
Adviesprijs €1,99.



Travel pouch


Around the world! Geen saaie, kleurloze plastic tasjes in je handbagage meer! De nieuwe minis2go travel pouch is de ideale reispartner voor alle kleine cosmetica die je mee wilt nemen op reis. Transparant en waterproof, dit tasje met schattig design is niet alleen een hoogtepuntje in je handtas, maar zorgt ook dat je al je producten dichtbij de hand hebt!
Adviesprijs €1,59


xx Kimberley













 


Reacties

Populaire posts van deze blog

Empties/Opgemaakt April 2020

Hema - B.A.E. collectie shoplog + Review

Wet 'n Wild - Coloricon Eyeshadow Palettes (nieuwe formule)