donderdag 18 september 2014

SinfulColors Professional nagellakjes

Vandaag heb ik voor jullie een review van 2 nagellakjes. Deze keer van het merk SinfulColours. Ik heb nog niks eerder getest van dit merk en zag deze liggen bij de drogisterij Di. Ze hadden zoveel verschillende mooie kleurtjes en besloot er 2 mee naar huis te nemen. Deze heten 24/7 en Dream on.
De lakjes zijn heel mooi en fel van kleur als je buitenaf kijkt. De lakjes hebben een lang steeltje en een heel fijn kwastje. Ze werken prettig en brengen makkelijk aan.

Wanneer je de lakjes op je nagels aanbrengt, zijn ze het eerste moment blinkend, maar wanneer ze opdrogen hebben ze een matte textuur en zien ze er een beetje raar uit op je nagels. Je ziet als het ware de lijntjes waar je hebt gestreken met het kwastje. Wel jammer, want het zijn zulke mooie kleurtjes! Je ziet ook op de foto's aan de buitenste randjes wat geknoei van de nagels en wat 'ophopingen', het lakje streek niet zo goed af en hoopte op aan de randjes.

24/7Dream on
Deze lakjes zijn verkrijgbaar bij Di voor €4.

xx Kimberley

1 opmerking:

Sanne dm zei

Ik ben gek op roze kleurtjes! Heel erg mooi.

Nyx Cosmetics - Swear by it Shadow Palette

In mijn collectie heb ik een aantal kleine palletjes van Nyx , maar ik was er tot nu toe niet echt een fan van. Tot vandaag heb ik ook niet...