The Wet Brush

Om de paar maanden koop ik een nieuwe haarborstel. Ik heb heel lang haar dat tot aan het midden van mijn rug komt en het is niet altijd evident om het te borstelen. Ik heb al heel veel haarborstels gehad en was tot nu toe niet echt tevreden. Ze gingen wel door mijn haar heen, maar ze trokken ofwel haar mee of ze gingen niet zo goed door de knopen heen.

Toen ik op de webshop van alicejo.com aan het rondneuzen was, zag ik in de "nieuw"sectie dat ze haarborstels verkochten. Ik las even verder en zag dat deze "Wet Brush" heel erg geschikt zijn voor lang en nat haar.










Dit zijn de eigenschappen van deze haarborstel:
- Douche vriendelijk ontwarrende platte borstel
- Je kan met deze borstel je conditioner in je haar borstelen en daarna uitspoelen voor een mooier resultaat.
- De borstel heeft strategisch geplaatste ventilatieopeningen in de rug om te helpen bij ventilatie en drogen.
- Ergonomische antislip handgreep

Je kan deze borstel ook perfect gebruiken voor extensions!

Ik heb hem ook getest en ik moet zeggen, wat een fijne borstel! Hoe lang je haar ook is, hij gaat er door alsof het niks is! Geen knopen meer, hij is lekker groot zodat je ook een groot oppervlak per keer kan borstelen en hij ligt makkelijk in de hand. Bovendien zijn ze ook verkrijgbaar in verschillende kleurtjes!

Je kan ook kiezen uit een kleinere ovale borstel, een grote vlakke borstel, enz...
Ik kocht het type "Paddle Pink" en betaalde €15,95. Deze borstels zijn wat aan de duurdere kant, maar zijn het absoluut waard!

xx Kimberley

Reacties

Bumblebee zei…
Wow, om de paar maanden een nieuwe borstel...ga je er zo snel doorheen, ik doe jaren met een borstel.
Jammer genoeg heb ik erge vorm van eczeem op mijn hoofdhuid, waardoor ik heel erg veel last heb van roos. Ik ben daarvoor in behandeling bij een dermatoloog en gebruik verschillende producten daarvoor. Wanneer ik echter elke dag mijn haar borstel komt er dan ook veel roos in de borstel terecht. Daarom vervang ik mijn borstel zo veel :) kwestie van goede hygiëne te houden ivm die roos ;)

Populaire posts van deze blog

Empties/Opgemaakt April 2020

Hema - B.A.E. collectie shoplog + Review

Wet 'n Wild - Coloricon Eyeshadow Palettes (nieuwe formule)