Dose of colors x iluvsarahii Liquid Matte Lipsticks Nude Chica & Peachii

Dose of Colors is een prachtig merk die heel wat mooie producten op de markt brengt. Vooral hun highlighters en liquid lipsticks zien er steeds heel erg mooi uit. Nu bracht Dose of Colors onlangs een samenwerking uit met You Tuber Iluvsarahii en toen ik de producten zag was ik meteen verkocht. Ik mocht slechts 2 producten uit deze collectie kiezen aangezien het anders te duur zou geworden hebben.

Ik koos voor 2 matte liquid lipsticks uit de collectie met de namen Nude Chica en Peachii. Twee heel erg mooie nude tinten.


De producten komen in een mooie, simpele maar chique witte verpakking met daarop het logo van het merk en de samenwerking.


Op de zijkant van de doosjes staan de namen van de producten.


De producten zelf hebben een mooie zachtroze verpakking die ook heel erg zacht aanvoelt. Deze hebben hetzelfde gevoel als de NARS verpakkingen. 

Ook de applicators zijn heel erg fijn. Ze nemen voldoende product in één keer op zodat je slechts één keer je product hoeft op te nemen.


De lipsticks zijn heel goed gepigmenteerd en hebben beiden een prachtige nude tint. Voor matte liquid lipsticks voelen deze absoluut niet droog aan wanneer je ze hebt aangebracht. Ook drogen ze de lippen niet uit. Wel hebben ze eventjes nodig om te drogen.

De liquids hebben een waterachtige textuur maar zijn toch heel dekkend. Ook voelen ze niet zwaar aan wanneer je ze hebt aangebracht. Ze zijn een beetje vergelijkbaar met de liquid lipsticks van Limecrime.

Peachii/ Nude Chica


Nude Chica is een mooie rozige tint, terwijl Peachii meer een peachy/oranje tint heeft. Beide heel erg mooi!

Nude Chica

Peachii

Alle producten van deze samenwerking zijn hier te vinden op de officiële site. De liquid lipsticks kosten 18$ per stuk. Let erop dat je boven de 22$ douanekosten zult moeten betalen die hoog kunnen oplopen (site is van Amerika en ligt buiten de EU).

xx Kimberley

Reacties

Populaire posts van deze blog

Empties/Opgemaakt April 2020

Hema - B.A.E. collectie shoplog + Review

Wet 'n Wild - Coloricon Eyeshadow Palettes (nieuwe formule)