Makeup Revolution Pro - Refill Eyeshadow Packs

Na ontelbaar veel palettes heeft Makeup Revolution nu ook losse oogschaduws die ze per set van 5 verkopen. Deze komen uit hun Pro lijn en zijn gemaakt om in een lege palette te plaatsen. Super handig! Zo kan je ze zelf in een palette indelen naar je eigen voorkeur. 

Ikzelf heb de kleuren in een lege palette van Boozyshop gestopt. Deze kost slechts €3,99 op dit moment! Een heel mooie prijs als je weet dat je voor een echte Z-palette snel ongeveer €22 betaald! Inslaan zou ik zo zeggen!


Ik heb hieronder per setje de kleuren naast elkaar in de palette gestoken, maar natuurlijk kan je deze indelen naar je eigen smaak.


v.l.n.r. Rij 1 (Pack Millennial;  Unruly/ Cynical/ TGIF/ Stubborn/Selfie)
Rij 2 (Pack Burnt; Sweet Life/ Bad behaviour/ Intervention/ Goal Digger/ Burnt Bridges)
Rij 3 (Pack Base; Sufficient/ Exceptional/ Equal/ Kosher/ Requisite)
Rij 4 (Pack Glisten Here; Twinkle/ Emit/ Beacon/ Gleam/ Sparkle)

Wat heel erg handig is, is dat er op de achterzijde van de pans alles staat weergegeven! De merknaam, naam van de pack waar de kleur uitkomt en ook nog eens de naam van het kleur staan allemaal weergegeven. Heel erg fijn, want zo weet je steeds de naam enz.. en hoef je niet te zoeken.


De kleuren zijn allemaal heel goed gepigmenteerd. Zowel de matte kleuren als de shimmer kleuren en glitters zijn heel erg fijn. Wanneer ik de oogschaduws met een kwast probeer op te nemen krijg ik wel wat kickback maar na even je kwast af te tikken is dit zo verholpen. Zoals je op onderstaande foto kan zien.

De glitter oogschaduws zijn aan te raden op met een vinger aan te brengen en niet met een kwast omdat deze zo beter blijven zitten.


Pack Millenial

 Unruly/ Cynical/ TGIF/ Stubborn/Selfie

Pack Burnt

 Sweet Life/ Bad behaviour/ Intervention/ Goal Digger/ Burnt Bridges

Pack Base

Sufficient/ Exceptional/ Equal/ Kosher/ Requisite

Pack Glisten Here

Twinkle/ Emit/ Beacon/ Gleam/ Sparkle

Ik maakte een oogloog met enkele van de oogschaduws. Ik ben heel erg blij met het resultaat! De oogschaduws werken erg fijn en blenden mooi met elkaar!





Heel erg fan van deze setjes. Ze zijn handig en werken prima! Ze kosten per set €5,95 en zijn te koop via de Boozyshop. Wat vinden jullie?

xx Kimberley

Reacties

Populaire posts van deze blog

Empties/Opgemaakt April 2020

Hema - B.A.E. collectie shoplog + Review

Wet 'n Wild - Coloricon Eyeshadow Palettes (nieuwe formule)