Huda beauty - Ruby Obsessions

Huda Beauty is de laatste tijd erg populair geworden bij ons en de laatste tijd brengen ze ook enorm veel palettes op de markt. Wat leuk is is dat ze een variatie hebben van grote en kleinere palettes die zijn gefixeerd op kleurenschema's. Zo heb je palletjes met enkel groene tinten, rode tinten, enz...  En de kleinere palettes zijn ook heel erg handig om mee te nemen onderweg.

Aangezien ik de laatste tijd dol ben op rode tinten, was ik meteen verliefd op dit Ruby Obsessions  oogschaduw palletje


Een heel erg mooie vormgeving voor deze kleine palletjes. Er zitten in totaal 9 tinten in de verpakking waarvan er 4 mat zijn, 1 een shimmery finish heeft en er 4 een metallic finish hebben. Het palletje bevat, zoals de naam dus zegt, heel erg mooie rood/roze tinten.


De kleuren hebben in dit palletje geen namen, best jammer dat er er op de achterzijde ook geen hebben vermeld. De textuur van de oogschaduws in zacht maar niet té zacht zoals die van Anastasia.

De matte tinten hebben wel wat minder pigment, maar alsnog zijn deze goed zichtbaar en bruikbaar. Ze blenden mooi in de huid en passen ook erg mooi samen. Ze geven een lichte fallout wanneer je ze met een kwast probeert op te nemen, dus tik je kwast goed af vooraleer je ze gebruikt.




Ik maakte volgende ooglook met dit palletje...

Als je de metallic kleurtjes aanbrengt, doe je dit best met een natte kwast of met je vingertoppen, zo zijn ze meer intens. Anders blijven de glitters niet zo goed op je oogleden kleven. Ook doe je dit best met deppende bewegingen en niet al wrijvend!




Deze palette en nog veel anderen zijn hier verkrijgbaar bij de Franse Sephora voor €30 per stuk (kleine palletjes). De palletjes werken prima en zijn superhandig qua kleurenschema's en om mee te nemen onderweg. Ook zijn deze palletjes fijn als je kennis wil maken met het merk want de grote palettes kosten al gauw €65.

xx Kimberley

Reacties

Populaire posts van deze blog

Empties/Opgemaakt April 2020

Hema - B.A.E. collectie shoplog + Review

Wet 'n Wild - Coloricon Eyeshadow Palettes (nieuwe formule)