Opgemaakt/Empties #24

Het is weer tijd voor een opgemaakt artikel! De afgelopen tijd heb ik weer heel wat producten opgemaakt en deze wil ik zoals altijd weer met jullie delen! Ben je benieuwd naar mijn favorieten en welke producten die mij niet zijn bevallen? Lees dan verder!

Ik begin zoals anders eerst met de douche- en badproducten omdat ik hier steeds de meeste producten van opmaak. 


Als eerste maakte ik deze Zoella - Make a splash moistursing body wash op en ik kan niks anders bedenken dan wat een geweldig product dit is! Ik heb een hele droge huid met eczeem plekjes en de meeste doucheproducten drogen mijn huid dan ook uit. Deze doet net het omgekeerde! Hij voedt je huid enorm en maakt deze ook enorm zacht. En die geur! Heerlijk zomers en zacht! Dit product komt uit de Splash Botanics collectie. Dit was de collectie van afgelopen zomer. De winter collectie van dit jaar is ook alweer net aangekondigd en die ziet er ook al veelbelovend uit! De zomercollectie is nog steeds te koop bij Drogisterij Di online! Deze kost €7,50, maar haast je want op = op!


Ook maakte ik 2 van deze Nivea - Waterlily & oil doucheproducten op. Als je een droge huid hebt zijn olie-achtige producten heel erg fijn en voedend voor je huid! Deze werken prima!


Ook een grote fles Fa met citrusgeur mocht niet ontbreken. Deze fles heeft Spaanse tekst aangezien deze uit de Action komt. Deze producten komen wel vaker uit het buitenland. Fijn product en geweldig fijne, frisse geur!


Zoals altijd ook 2 flessen van Dove opgemaakt. Deze zijn beiden van de Go Fresh lijn. Ik maakte er eentje op met komkommer & groene thee-extract en eentje met granaatappel & citroen verbena geur.


Als jullie een fles van Kneipp zien passeren in mijn opgemaakt artikelen, dan mag je er zeker van zijn dat er iemand ziek is geweest. Deze douchegel met mint eucalyptus zet de luchtwegen goed open waardoor je je snel al wat beter voelt en al wat beter kan ademen. Een geweldig goed product voor als je je niet zo lekker voelt!


Wanneer mijn huid op zijn slechtst is, dan gebruik ik deze douchegel van Sanex om mijnhuid wat te kalmeren. Het is een fijn product maar het jammere is is dat deze geen geur geeft omdat deze geen parfum mag bevatten. Je huid kan daar ook verkeerd op reageren en daarom zal je bij zulke producten nooit geen parabenen, parfum enz.. vinden. Goed voor de huid, maar jammer genoeg gebruik ik deze daardoor niet graag aangezien ik daardoor niet het "schone gevoel" ervaar. Het lijkt net of je hebt je niet gewassen.


Deze Relaxing shower foam van Spa exclusives (verkrijgbaar bij Action) is ook één van mijn favorieten geworden. Ik denk dat er de laatste tijd al een 5-tal heb opgemaakt en ik blijf deze ook standaard in mijn mandje gooien elke keer ik naar de Action ga. De schuim is super zacht en voelt erg fijn aan op de huid. Je hebt ook maar een klein beetje nodig wanneer je deze gebruikt, want hij schuimt enorm. Ook de geur is licht en poederig. Heel erg fijn!


Het laatste douche product is er nog eentje van Zoella Beauty. Deze heet de Soak Opera Bath & Shower cream. Ook deze is één van mijn favorieten en ook deze heeft een lichte, aangename geur die iedereen wel lekker vindt. Deze is te koop via Boozyshop


Qua shampoo gebruikte ik 2 verschillende flessen. De eerste is er één van Zwitsal, één van mijn favoriete geuren! Ook hun wasgel is één van mijn holy grails!


De tweede is er eentje van Andrélon, De 2 in 1 voor ieder haartype. Deze heeft de heerlijke geur van meloen en Aloë Vera. Beide erg fijne shampoos die doen wat ze moeten.



Voor het gezicht gebruikte ik deze L'oréal Exfoliërende gel Pure Clay. Je hebt hier 3 varianten in die allemaal een verschillende werking hebben. Ik gebruikte deze met 3 kleien en roodalg extract. Deze reinigt, exfoliëert en verfijnt de poriën. Je hebt maar een heel klein beetje nodig en ik heb er dan ook een hele tijd mee gedaan. Het enige nadeel is dat je je gezicht heel goed moet naspoelen, want het product kleeft heel goed vast. 


Nog een gezichtsproduct is deze Garnier Moisture match, een hydraterende crème voor het gezicht. Aangezien ik een erg droge huid heb is deze variant voor droog tot erg droge huid, een welgekomen product. Het is daarom ook een wat dikkere crème aangezien deze goed in de huid moet dringen. Hou je daar niet van, dan is dit niet iets voor jou. Ook heeft deze een ietwat plakkerig gevoel op de huid, maar voor de winterperiode is deze zeker een musthave! Deze kocht ik bij de Action.



Het laatste gezichtsproduct is deze Elf - Illuminating  eye cream. Je kan zien dat ik deze niet volledig heb opgebruikt. Ik kreeg namelijk meteen oogirritaties wanneer ik deze gebruikte waardoor ik dan ook meteen ben gestopt met het gebruik ermee. Ik ga deze ook niet meer verder opgebruiken. Het gebied rondom je ogen is erg broos en daar experimenteer je liever niet mee.

Ik heb dit product ook maar 2 keer gebruikt en het potje zat nog niet eens halfvol. Elf is er ook voor gekend om grote verpakkingen te geven, maar deze nooit vol te doen of om dit ook nog eens te verbergen zoals hun primer.


Qua lichaamsproducten gebruikte ik deze Pink grapefruit body sorbet op van The Body Shop. Ik heb heel wat in mijn voorraadkast liggen die ik eerst eens wil opgebruiken vooraleer ik nieuwe koop en dit is er één van. Heel fijn product, vooral voor de zomer. Lekker fris, ruikt goed en trekt meteen in in de huid zonder kleverig aan te voelen!


Ook maakte ik een tube tandpasta van Signal op. Dit is de enige tandpasta die ik kan verdragen qua geur. De meeste hebben allemaal een mint geur/smaak en dit is nu één van de geuren die ik niet kan verdragen. Dit is de enige die ik gebruik daarom.


Elke avond voor het slapengaan gebruik ik handcrème. Dit doe ik al jaren uit gewoonte. Aangezien ik huishoudhulp ben van beroep, zit ik constant met mijn handen in water en huishoudmiddelen en daardoor zien je handen enorm af. Daarom smeer ik constant handcrème wanneer ik niet in het water hoef te zitten en ik moet zeggen dat dit mijn handen enorm gehydrateerd houdt. Deze van Kneipp is één van mijn favorieten. Hij trekt snel in, plakt niet en hij ruikt naar citrus, mijn favoriet! Een goede combo voor mij alvast!


Van een kennis kreeg ik deze bruisbal aangezien ze deze zelf kreeg in de Lush winkel in Gent waar ze de komende tijd aan het verbouwen zijn en ze daarom ook zullen gesloten zijn. Deze kreeg ze als "sorry" cadeautje wanneer ze iets kocht. Aangezien ze geen bruisballen gebruikt, kreeg ik hem cadeau! Super lief natuurlijk! De bruisbal had de naam "The experimenter" en dit is de omschrijving volgens Lush: "Ben je op zoek naar avontuur? Felle kleuren, knettersnoep en Fair Trade vanille absolue uit Uganda... je vindt het allemaal in The Experimenter. Een spannende mix met de diepe geurnoten van vetiver met een tegenhanger van romige vanille en tonka zorgen voor een zoet aroma."


Ook gebruikte ik 3 verschillende maskers. Eéntje daarvan is een Hydrogel lip masker van de Action. Deze zijn geweldig en zullen jullie nog verschillende keren voorbij zien komen. Ook de Facial Sheet mask met amadelolie en vitamine E komt van de Action, waar ze nog meer varianten verkrijgbaar hebben. Ook deze zijn heel erg fijn en kosten bijna niks. Het laatste is ook een lip masker met de smaak van Red Cherry. Deze is van het merk Jiinju en is verkrijgbaar bij de Kruidvat op een aparte stand die ze hebben staan. Van deze was ik niet zo een fan. Die van de Action bleef mooi aan de lippen kleven en je voelde dat deze werkte, deze van Jiinju viel er constant af en deed ook niks aan men lippen qua werking. Deze van Jiinju zal ik dan ook niet meer opnieuw komen.


Ook gebruikte ik 2 staaltjes deze keer. Eentje is van de Too Faced - hangover primer. Ik heb deze al eens in een fullsize gehad en deze werkt prima! Maar het nadeel is is dat deze naar kokos ruikt en ik echt niet graag kokosproducten ruik. Verder is dit wel een super fijn product. Erg licht van textuur en hydrateert ook je huid. Zeker een aanrader!

Het tweede staaltje is er één van Garnier. Deze bevat een haar masker met de naam Hair food. En het leuke hieraan? Deze ruikt heerlijk naar bananen en werkt ongelofelijk goed. Mijn haar voelde super zacht en verzorgt aan en rook enorm lekker naar bananen. Ik heb dan ook meteen een grote pot gekocht wanneer ik langsging bij Kruidvat! Héérlijk! Echt een aanrader!


Een product dat ik al een tijdje had liggen, is deze lippenbalsem van The Bodyshop. Deze 100% natural lip roller met sinaas smaak verkopen ze denk ik helaas niet meer, maar deze was superfijn. Ik heb er dan ook de helft van opgemaakt en je doet er ook lang mee, maar deze is helaas niet goed meer. De smaak en geur is niet lekker meer, daarom doe ik hem ook weg. Verder een superfijn product!


Als laatste nog 2 mascara's! Allebei van Benefit. Deze zijn de Roller Lash (mini) en de They're real! Mascara. Ik moet zeggen dat de beide mascara's redelijk populair zijn op internet, maar voor mij waren ze maar middelmatig. Ze drogen snel uit, klonteren redelijk veel als ik het product op mijn ogen aanbracht en mijn wimpers kleefden daardoor allemaal aan elkaar. Ik ben nog steeds fan van mijn trouwe Maybelline Great lash mascara en deze doen het zeker niet beter! Jammer want ik was wel enthousiast over deze om ze te gebruiken. Natuurlijk kan niet iedereen fan zijn van hetzelfde product. Hebben jullie deze al gebruikt en wat is jullie mening hierover?

xx Kimberley

Reacties

Populaire posts van deze blog

Empties/Opgemaakt April 2020

Hema - B.A.E. collectie shoplog + Review

Wet 'n Wild - Coloricon Eyeshadow Palettes (nieuwe formule)