Makeup Revolution - Jewel Collection shoplog + Review

Het merk Make-up Revolution is één van mijn favoriete budgetmerken die tegenwoordig ook heel snel verschillende collecties na elkaar op de markt brengt. Deze keer is er ook een Jewel Collectie op de markt gebracht en deze producten zagen er heel erg leuk uit. Ik kocht een aantal van deze producten en laat deze vandaag aan jullie zien. 

De eerste producten zijn deze oogschaduw palettes. Er zijn er in totaal 3 te koop, maar 2 van de 3 leken te veel op elkaar qua tinten. Ik kocht de palettes met de namen Gilded en Deluxe


De palettes hebben prachtige verpakkingen en zien er heel erg chique uit.


De Deluxe palette heeft de Rosé gouden verpakking.


Aan de binnenzijde zitten er 20 verschillende kleuren. Er zitten 6 grotere pans in de palette en 14 kleinere pans. De finishes variëren tussen matte, shimmer en glowy finishes. De palette bevat koele en warme peachy tinten en loopt over tot donkerbruin en paars.

De textuur van de oogschaduws is zacht en ze zijn goed gepigmenteerd. Vooral de grotere pans zijn geweldig mooi en zijn prachtige oogschaduw toppers voor op het bewegend ooglid. Deze breng je best ook nat aan en met je vingertoppen want met een kwast brengen ze niet zo goed aan.


Hieronder swatchte ik enkele kleuren...


Deze look maakte ik met de palette...



De Gilded palette heeft een gouden verpakking aan de buitenzijde...


Aan de binnenzijde zitten er ook 20 verschillende kleuren. Er zitten 6 grotere pans in de palette en 14 kleinere pans. De finishes variëren tussen matte, shimmer en glowy finishes. De palette bevat koele en warme goudtinten tot donkerbruine en zwarte kleuren.

De textuur van de oogschaduws is zacht en ze zijn goed gepigmenteerd. Vooral de grotere pans zijn geweldig mooi en zijn prachtige oogschaduw toppers voor op het bewegend ooglid. Deze breng je best ook nat aan en met je vingertoppen want met een kwast brengen ze niet zo goed aan.


Ook hieronder enkele kleuren geswatched...


Uit deze palette kwam deze ooglook...




Deze palettes kosten €11,99 per stuk. Heel erg mooie palettes.

Ook zitten er in deze collectie 3 verschillende lip toppers. Heel wat merken zoals Limecrime en Stila hebben zulke soort producten maar die zijn heel erg duur waarvoor ik ze maar zou gebruiken. Dit zou ik niet elke dag dragen en is louter bedoeld om leuke looks voor mijn blog mee te maken, verder niet.

Deze budgetvarianten zijn hier dus ideaal voor. Deze zagen er superleuk uit.


Deze komen in een vijfhoekige verpakking en doen mij erg denken aan de verpakkingen van Fenty Beauty die dezelfde vorm hebben. Makeup Revolution staat er dan ook om gekend om producten van andere merken te kopieëren. Ook deze komen in verschillende kleuren.


De lip toppers hebben de namen Fortune, Exquisite en Luxurious. Ze wegen totaal niet zwaar en hebben een plastic, doorzichtige huls en een gekleurde dop. Toch zien ze er chique uit.

De applicator is heel erg fijn en dun en is erg handig bij het aanbrengen. Zo kan je ook makkelijker naar de binnenste mondhoeken toe werken.


Het enige nadeel met deze applicators is dat ze wel snel bezoedeld geraken met de lipsticks. Dit zijn liptoppers en worden natuurlijk bovenop een andere lipstick gedragen. Jammer genoeg blijft de eerste lipstickkleur aan de applicator hangen en na een tijdje zal dit niet zo hygiënisch blijven.


De lip toppers bevatten intense glitterdeeltjes en hebben een zijdezachte formule die niet plakt en lang blijft zitten. Wel voelen ze wat 'zwaar' aan net zoals een lipgloss. Ze kleven niet, maar je hebt wel het gevoel dat je er een soort gloss over aan hebt. Wel voelt de formule niet grof aan door de glitters die erin zitten, wat fijn is!

Deze lip toppers kunnen zowel op zichzelf gedragen als over je lipstick heen. Hierdoor creëer je een leuke hoogglans en chroom effect op je lippen.

Fortune




Deze liptopper heeft zilveren glitter deeltjes.

Zonder liptopper

Met liptopper

Exquisite



Deze liptopper heeft gouden glitterdeeltjes.

Zonder liptopper

Met liptopper

Luxurious



Deze liptopper heeft rose gouden glitterdeeltjes.

Zonder liptopper

Met liptopper


Deze liptoppers kosten €4,99 per stuk en zijn leuk om eens uit te proberen. Slecht zijn ze zeker niet maar ik zou ze ook niet elke dag dragen. Deze zouden leuker zijn om te dragen over erg donkere kleuren.


De laatste producten die ik kocht uit deze Jewel collectie zijn deze Jelly highlighters. Er zijn in totaal 3 verschillende kleuren beschikbaar, maar ik kocht er slechts 2. De kleuren die ik kocht zijn Dazzling en Prestigious.


Net als de liptoppers hebben deze ook de verschillende gekleurde dekseltjes met een soort glitter print. Aan de binnenzijde zijn deze goed afgesloten zodat er geen lucht aankan en ze niet uitdrogen. Ook ben je zo zeker dat deze nog niet zijn geopend.


De producten komen in een glazen potje en een plastic dop die dichtdraait. Het enige met zulke verpakkingen is dat je het product met je vingers of een spons (beautyblender) moet opnemen want met een kwast is dit niet echt handig om uit te blenden. Dit wil dus zeggen dat het niet zo hygiënisch is en er ander stof en poeders kunnen invliegen. Na een tijdje is dit niet echt nog iets dat je op je gezicht wilt smeren.


De producten zelf hebben een gelachtige textuur die heerlijk zacht aanvoelt op de huid. Wanneer je deze aanbrengt lijkt het net of je een poederformule aanbrengt, wat heel fijn is. Ook voelt deze heel erg comfortabel aan.

Ze hebben een heel goede pigmentatie en bevatten super fijne glansdeeltjes, waardoor je met deze highlighter gerust kan opbouwen tot een heel erg intense highlighter. Je kan deze highlighter ook mixen met je foundation voor een mooie glow.

Voor aan te brengen gebruik je best je vingertoppen. Door deze al deppend aan te brengen kan je het product makkelijk in de huid blenden en verdelen. Met een beautyblender is het niet zo handig als gedacht. Het product komt niet mooi over zo en laat rare vlekken achter.

Dazzling/ Prestigious

Dazzling/ Prestigious

Hieronder bracht ik de kleur Prestigious aan, een heel erg mooie highlighter.



Heel erg leuke producten, deze jelly highlighters. Zeker en vast de moeite waard om uit te proberen. Deze kosten €7,99 per stuk

Alle producten zijn verkrijgbaar bij Boozyshop

xx Kimberley

Reacties

Populaire posts van deze blog

Empties/Opgemaakt April 2020

Hema - B.A.E. collectie shoplog + Review

Wet 'n Wild - Coloricon Eyeshadow Palettes (nieuwe formule)