Preview - Essence Trend Editie Hidden Stories - januari 2015

Vanaf januari 2015 kan je in de schappen bij Kruidvat de nieuwe collectie vinden van Essence. Deze collectie zal de naam Hidden Stories heten. Deze magische collectie creëert magische beautymomenten in zilver, lavendel, roze, mint, lichtblauw en mauve. Zo zitten er schitterende producten in zoals feeënstof voor de nagels, lippen en lichaam, glinsterende soufflé oogschaduwen en de frosted nagellakken in ijzige pasteltinten. Zet je schrap voor het Essence sprookje. 


Hieronder vind je de producten die verkrijgbaar zullen zijn.

essence hidden stories – soufflé eyeshadow


01 enter wonderland

01 enter wonderland

02 enchanted by hint of mint

02 enchanted by hint of mint

03 mauve-llous fairy

03 mauve-llous fairy

04 Where did I park my unicorn?


04 Where did I park my unicorn?

Winterwonderliefde! De hooggepigmenteerde crème oogschaduw creëert een multidimensionele, metallic folie finish op je oogleden! De crèmige textuur heeft een verkoelend effect, is langhoudend en imponeert met de prachtige, matte pasteltinten lavendel, mint en mauve. Verkrijgbaar in 01 enter wonderland, 02 enchanted by hint of mint, 03 mauve-llous fairy en 04 Where did I park my unicorn?
Consumentenadviesprijs: € 2,99

essence hidden stories – mascara topper


01 wonderland’s next super fairy

02 where did i park my unicorn?

Het regent glitter! Geef ogen magische accenten met deze mascaratopper. De combinatie van de metallic basistextuur en de glitterdeeltjes geeft wimpers of wenkbrauwen een vleugje sprankeling. Verkrijgbaar in 01 wonderland’s next super fairy en 02 where did i park my unicorn?
Consumentenadviesprijs: € 2,39

essence hidden stories – highlighter


 01 rose in wonderland

 01 rose in wonderland

 02 enter wonderland

02 enter wonderland

Als magie! De ultralichte crème highlighter smelt praktisch op de huid en verandert in een zachte poeder tijdens het aanbrengen. De twee subtiele tinten – betoverend lavendel en magisch pastelroze – creëren een natuurlijke, fris ogende teint. Verkrijgbaar in 01 rose in wonderland en 02 enter wonderland.
Consumentenadviesprijs € 2,99

essence hidden stories – lipgloss


 01 where did I park my unicorn

02 mauve-llous fairy

Lovely lips. Creëer binnen no-time glanzende lippen dankzij de multidimensionele glitterdeeltjes in de lipgloss. De lipgloss in parelmoerroze en violet-mauve nuances heeft een ultrazachte textuur en geeft een hoogglanzend resultaat. Verkrijgbaar in 01 where did I park my unicorn en 02 mauve-llous fairy.
Consumentenadviesprijs: € 1,89

essence hidden stories – nail polish


01 enter wonderland

 02 enchanted by hint of mint

03 mauve-llous fairy

 04 where did I park my unicorn?

05 rose in wonderland

Deze nagellakken geven fabelachtige effecten! Van frosted en iced tot een geweldige schittering. Elke nagellak geeft een verrassend winterse finish. Je hebt keuze uit vijf hoogdekkende pasteltinten waaronder trendy frosted mint en metallic ijsblauw. Verkrijgbaar in 01 enter wonderland, 02 enchanted by hint of mint, 03 mauve-llous fairy, 04 where did I park my unicorn? en 05 rose in wonderland
Consumentenadviesprijs: € 1,99

essence hidden stories – pixie dust


01 carrie’s fairy dust

 02 trixie’s pixie dust

03 from dust till dawn.

Twinkel, twinkel! Een meisjesdroom die uitkomt: geef nagels, lippen en lichaam spectaculaire highlights met glimmende, glinsterende feeënstof. Breng pixie dust aan als een topper of meng het met een beautyproduct  en je unieke sprankelende look is klaar! Verkrijgbaar in 01 carrie’s fairy dust ,02 trixie’s pixie dust en 03 from dust till dawn.
Consumentenadviesprijs: € 2,39

essence hidden stories – pastel hair spray


01 enter wonderland

02 mauve-llous fairy

Sprookjeshaar! De spray in pasteltinten roze en mauve creëert kleurrijke highlights. Breng het aan op de gewenste haarpluk of het gedeelte dat je van een vleugje kleur wil voorzien. De spray is eenvoudig uitwasbaar. Een unieke must-have voor alle beauties die verlangen naar een magische haarstijl als een elfje. Verkrijgbaar in 01 enter wonderland en 02 mauve-llous fairy.
Consumentenadviesprijs: € 3,39

xx Kimberley

Reacties

Populaire posts van deze blog

Empties/Opgemaakt April 2020

Hema - B.A.E. collectie shoplog + Review

Wet 'n Wild - Coloricon Eyeshadow Palettes (nieuwe formule)