Yes to carrots C the body Deeply revitalizing Body scrub

Nu gebruik ik nog steeds de citroenscrub van The Body Shop, maar die begint ook stillaan op te geraken. Daarom heb ik een nieuwe scrub gekocht. Ik wou eens iets anders gebruiken dan die van TBS. Na een beetje rondkijken in de webshop kwam ik deze tegen van Yes to carrots. Deze scrub heet de C the Body Deeply Revitalizing body scrub.




Deze body scrub bevat ingrediënten die heel goed zijn voor je huid, waaronder Organisch wortelsap, Ginkgo  (helpt bij de doorstroming van het bloed in de aderen), spring water en dode zeemineralen.
Hij werkt heel erg fijn en is geschikt voor alle huidtypes. Ik heb bijvoorbeeld last van eczeem en bij mij werkt hij heel goed.

Op de verpakking staat er het volgende: "Gebruiksaanwijzing: Masseer uw lichaam driemaal per week drie minuten lang met 'C the Body' en lauw water. Kijk in de spiegel en zie de glans".



Ik heb hem nu al een paar keer gebruikt en ik ben er heel tevreden over. Ook zou ik graag eens de Yes to blueberries lijn gebruiken. Wie deze al eens heeft gebruikt mag altijd een comment nalaten of je deze fijn vindt werken :) Tips zijn altijd welkom!

Ik kocht deze scrub bij Boozyshop.nl in de solden, maar ze verkopen de scrub helaas niet meer. Wel kan je er andere producten vinden van deze lijn. Weten jullie soms nog producten die de Yes to producten verkopen?

xx Kimberley

Reacties

Populaire posts van deze blog

Empties/Opgemaakt April 2020

Hema - B.A.E. collectie shoplog + Review

Wet 'n Wild - Coloricon Eyeshadow Palettes (nieuwe formule)