Bourjois Rouge Edition Lipsticks

Ik zag in de winkel deze lipsticks van Bourjois in de rekken liggen. Deze lipsticks zijn van de Rouge Edition collectie. Ik heb twee mooie zomerse kleurtjes gevonden die ik aan jullie wil tonen.
Ik koos voor de kleuren 06 Rose coquette en 08 Rose studio.


Boven: 08 Rose studio, Onder: 06 Rose coquette

Van deze collectie zijn er 18 kleuren beschikbaar. De 18 kleuren zijn gebaseerd op fashionshows en hebben volgends Bourjois een 'ultiem smeltende textuur" die ervoor zorgen dat je lippen glad en gehydrateerd aanvoelen. De kleuren zijn heel intens en dekkend. Deze lipsticks gaan ook niet in de rimpeltjes van je lippen zitten. 

De verpakking van de lipsticks zijn superhandig. Zo kan je zien aan het uiteinde van de buisjes welke kleur lipstick er precies in de tube zit. Ook is het de identieke match die je op het dopje terugvindt. I love it!

De kleur 06 Rose coquette heeft een frisse roze kleur en bevat zilveren parelmoerdeeltjes:




De kleur 08 Rose studio heeft een koele roze kleur en is heel goed dekkend:




Zoals je ziet zijn het prachtige lipsticks. Ze werken goed en voelen goed aan, wat wil je nog meer! Deze lipsticks kosten per stuk €12,99 wat eigenlijk niet zo veel is voor een supergoede lipstick! Je kan deze vinden bij de drogisterij in de buurt. Wat vinden jullie?

xx Kimberley

Reacties

Populaire posts van deze blog

Empties/Opgemaakt April 2020

Hema - B.A.E. collectie shoplog + Review

Wet 'n Wild - Coloricon Eyeshadow Palettes (nieuwe formule)