Khroma Nude lip set "Au Naturel"

Zoals jullie misschien al weten is er een nieuwe beautylijn op de markt, Khroma genaamd. Dit is de make-up lijn van van de zusjes Kardashian. Er zijn een aantal producten uit en ik heb er een paar van gekocht die ik met jullie wil delen (de andere producten komen in een aparte blogpost).

De set waar ik het vandaag over heb ik de Khroma Nude lip set in de kleur "Au Naturel". Ook heb je nog 2 andere setjes beschikbaar. Het setje bevat 3 lipproducten die op elkaar zijn afgestemd. De lipproducten voor de perfecte nude kleur. Er is een lipstick, een lipliner en een lipgloss beschikbaar.




De lipgloss (deze heeft de naam "in the nude") heeft een mooie kleur en een heel mooie verpakking. Omdat er in de producten bijenwas zit verwerkt, hebben ze dit ook op de verpakking weergegeven, wat ik mooi vindt.





Ik heb de lipgloss gebruikt en ik moet zeggen dat het niet zo mijn ding is. De kleur is prachtig, maar de geur van deze lipgloss kan ik niet verdragen. Ook vindt ik hem veel te 'plakkerig'. Ik heb niet graag een lipgloss die erg plakkend is en ben dus niet zo een fan van dit product.


Ook zat er nog een pen in het setje met aan de ene kant een lipstick en aan de andere kant een lipliner.
Deze hebben ook beiden de naam "in the nude".






De lipstick en lipliner zijn beiden heel creamy en brengen heel gemakkelijk aan. Ook hebben ze beiden die mooie nudekleur zodat alles mooi samenhoort, zoals ook de bedoeling is.
Van deze producten ben ik iets meer enthousiast dan bij de lipgloss. Ik vindt dat de geur van deze twee producten best meevalt. Bij de lipgloss is het erg overheersend. Maar dat is natuurlijk mijn smaak.

Willen jullie de producten van Khroma ook in jullie bezit hebben? Jullie kunnen ze kopen via de webshop Boozyshop.nl en voor 1 setje van 3 lipproducten betaal je €16,15.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Empties/Opgemaakt April 2020

Hema - B.A.E. collectie shoplog + Review

Wet 'n Wild - Coloricon Eyeshadow Palettes (nieuwe formule)