Nail of the day

Hallo,

Vandaag heb ik opnieuw voor jullie een lakje om te reviewen. Deze keer heb ik een lakje van het merk Art de Lautrec. Dit merk kan je kopen bij de webshop http://www.alicejo.com zoals ik heb gedaan. Dit lakje stond in de sale voor maar €1! Natuurlijk heb ik deze in mijn winkelmandje toegevoegd om deze uit te proberen. Hiervan zien jullie dus vandaag het resultaat.

Op het nagellakje zie ik geen namen staan, enkel een nummer. Het nummer dat ik heb gekocht is nummer 433. Het is een soort bronzen kleur met een beetje oranje erdoor. Een heel mooi kleurtje vind ik zelf.







Op de foto's kan je zelf zien hoe mooi het kleurtje is. Ik heb telkens maar één laagje aangebracht zodat jullie kunnen zien hoe de nagellak dekt. Ik moet zeggen dat ik best wel onder de indruk ben van de kwaliteit van dit merk. Ze brengen makkelijk aan en zijn redelijk dekkend. Het enige wat ik niet zo handig vind is dat het stokje van de nagellak veel te lang is. Daardoor heb je een beverige hand en kan je makkelijker morsen.
Voor maar €1 is deze toch best wel mooi, niet? Ik ga denk ik nog maar eens kijken op hun site of ze nog van deze kleurtjes in hun shop hebben!

xx Kimberley

Reacties

Populaire posts van deze blog

Empties/Opgemaakt April 2020

Hema - B.A.E. collectie shoplog + Review

Wet 'n Wild - Coloricon Eyeshadow Palettes (nieuwe formule)