EOS lipbalsems

Hallo iedereen!

Na een tijdje stilte op mijn blog ben ik weer en ben ik opnieuw klaar om blogposts te schrijven voor jullie!
Eerlijk gezegd heb ik tijdens mijn afwezigheid bijna niks nieuws gekocht, dus veel hebben jullie ook niet gemist.
De afgelopen twee weken heb ik wel weer wat geschopt en heb ik voor jullie opnieuw producten om te reviewen. Vandaag een blogpost over twee nieuwe lippenbalsems die ik kocht van EOS. Jullie hebben er al een paar op mijn blog voorbij zien komen en ik was er heel enthousiast over.



De twee EOS lippenbalsems die ik deze keer kocht heten Lemon drop en Honeysuckle Honeydew.
Zoals jullie wel weten ben ik gek op alles waar citroen in verwerkt zit. Daarom kon ik het ook niet laten om deze lemon drop in huis te halen. Deze lippenbalsem zorgt ervoor dat je lippen verzorgt worden en laat ze er gezond en glanzend uitzien. Hij bevat ook SPF 15 die ervoor zorgt dat je lippen beschermt worden tegen schadelijke zonnestralen. Ook ruikt hij heel erg lekker naar citroen wat een pluspunt is!
Hij is gemakkelijk aan te brengen en heeft een leuke verpakking. Ik ben helemaal verkocht.



Ook kocht ik de lippenbalsem Honeysuckle Honeydew. Deze bevat shea butter en jojoba olie waardoor je lippen zacht en gehydrateerd aanvoelen. Deze lippenbalsems zijn heel erg fijn wanneer je gesprongen lippen hebt maar ook om dagelijks te gebruiken wanneer je geen zin hebt om make-up te dragen.



Er zijn nog veel andere smaken/geuren verkrijgbaar van deze EOS lippenbalsems. Ik vindt ze superfijn en gebruik ze dagelijks. Ze zijn een aanvulling in mijn handtas maar staan ook op mijn nachtkastje! Wanneer je een goed werkende lippenbalsem zoekt die er nog eens leuk uitziet en ook nog eens redelijk goedkoop is, kan ik jullie deze zeker aanraden!

Je kan deze EOS lippenbalsems bestellen via http://www.alicejo.com voor €5,05 per stuk. Ook ik heb hier mijn bestelling geplaatst en het is een heel erg betrouwbare site! Vandaag besteld is morgen in huis!

xx Kimberley


Reacties

Jouvence zei…
ziet er goed uit.

Populaire posts van deze blog

Empties/Opgemaakt April 2020

Hema - B.A.E. collectie shoplog + Review

Wet 'n Wild - Coloricon Eyeshadow Palettes (nieuwe formule)