Opgemaakt/ Empties #26

Ik heb weer een aantal producten opgemaakt en dat wil zeggen dat het weer tijd is voor een opgemaakt/ empties artikel. Ben je benieuwd wat ik de laatste tijd heb opgemaakt en wat ik er van vondt, lees dan gerust verder...

Zoals altijd begin ik met de doucheproducten aangezien ik er steeds het meeste van opmaak. De eerste paar producten zijn allemaal van The Body Shop. Deze doucheproducten zijn geweldig! Ik ga niet vaak naar de stad waar The Body Shop zit, maar als ik ga sla ik een aantal producten in! Daarna kan ik het dan ook niet laten om ze meteen te gebruiken. 

Tijdens de kerstperiode ging ik langs bij The Body Shop en kocht ik een aantal producten. Enkele daarvan heb ik ook al reeds opgemaakt. Het eerste doucheproduct is deze shower gel met pink grapefruit geur.


Ook maakte ik er eentje op met de mango geur.


En met de shea boter geur, mijn favoriet van The Body Shop! Een heerlijke warme geur die ideaal is voor de wintermaanden!


Ook gebruikte ik voor het eerst de Banana shower cream, deze ruikt exact naar een reep chocolade met bananenvulling, heel erg lekker! Ook is deze dikker dan de normale douche gels aangezien deze een cream is. Deze is romiger en je hebt er ook minder van nodig. Deze maakt je huid enorm zacht.


Naast de doucheproducten van The Body Shop, maakte ik ook deze van Dove op. Deze Limited Edition winter care shower gel zat in de beautéetvogue winter box (artikel over deze box vindt je hier). Jammer genoeg zit deze niet in de vaste lijn want deze geur is hemels! Een geweldige warme winterse geur! En de shower gel heeft een melkachtige textuur die ook je huid super zacht maakt.


Qua shampoo gebruikte ik deze Garnier ultra doux zuiverende shampoo zonder siliconen. Deze shampoo bevat zachte klei en cedercitroen. Eén van mijn favoriete geuren is citroen, de geur was alvast een succes. Ook de werking van de shampoo was fijn. Hij maakte mijn haar zacht en goed schoon. Deze shampoo is gemaakt voor haar wat snel vet wordt! Een heel fijne shampoo!


Een product waar ik van baal dat het op is, is deze Body Mist van & Other Stories. Deze heeft de geur frozen verbena, een citrus geur met een vleugje mint erdoorheen. Jammer genoeg is deze niet meer in de winkel te koop. Ik heb er naar gezocht maar kon deze niet meer in de rekken vinden. Ze hebben wel nog veel andere geuren, maar deze was mijn favoriet.



Nog een product van The Body Shop die ik al een aantal keer opnieuw heb gekocht en fan van ben, is deze Peppermint Intensive Foot Rescue. Deze voetcrème maakt je voeten super zacht en doet ze ook super fris aanvoelen. Heel erg fijn voor op oververhitte voeten!



Nog een aantal favoriete producten zijn deze Hydrogel lip maskers van de Action! Deze zijn super fijn, laten je lippen gehydrateerd voelen en laten je lippen er ook wat voller uitzien! Deze koop ik steeds opnieuw wanneer ik bij de Action langsga.


Ook maakte ik een handcrème op. Deze keer een hydraterende crème van Garnier Ultra doux. Deze handcrème is speciaal voor de droge huid en nagels en bevat sublieme oliën zoals argan olie en camélia. De handcrème heeft een dikke en vettige substantie maar op de verpakking staat er dat deze niet vettig of plakkerig is, wat niet het geval is. Deze handcrème had een tijdje nodig om in te trekken en je hebt absoluut niet veel nodig aangezien deze dik is. Verder is het wel een goede handcrème die zeker en vast zijn werk doet.


Ook probeerde ik 2 staaltjes van Vichy die ik ergens bij kreeg. Voor de enkele keer dat ik deze staaltjes kon gebruiken zagen deze er veelbelovend uit.


Deze Nyx Honey dew me up primer heb ik exact 2 maal gebruikt. Deze stond in mijn collectie toen ik na enkele weken zag dat er steeds product 'verdween' uit het flesje en ik had het product niet gebruikt. Het flesje zat goed dicht en niks was uitgelopen! Heel veel geld voor een product wat zomaar verdampt. Deze gaat meteen in de vuilbak en koop ik niet meer opnieuw!



Qua geurtjes maakte ik nog een favoriet op. Deze Zoella Blissfull mistful body mist zat in een setje van 3 kleine flesjes. Deze geur is absoluut mijn favoriet en ik heb al opnieuw een fullsize backup staan!


Als laatste maakte ik ook nog een pakje wattenschijfjes op van het merk Biocura (Aldi).


Dit waren voorlopig weer alle producten die ik heb opgemaakt. Wat zijn jullie favorieten van het moment? Welke producten zou ik zeker moeten uitproberen?

xx Kimberley

Reacties

Populaire posts van deze blog

Empties/Opgemaakt April 2020

Hema - B.A.E. collectie shoplog + Review

Wet 'n Wild - Coloricon Eyeshadow Palettes (nieuwe formule)