Paul and Joe - Lente collectie 2019 Oogschaduw - Eye Color CS 117 Floral Shoppe

Het beautymerk Paul & Joe heeft steeds de meest prachtige verpakkingen met schattige en kleurrijke printjes. Jammer genoeg is dit niet echt een budgetmerk en zijn de productjes meestal wat aan de prijzige kant. Voor dit kleine doosje betaal je al snel €21. Dit merk is trouwens verkrijgbaar bij Beautybay! Wil je meer informatie over het merk zelf, dan kan je hier klikken! 

Ik betaalde er deze keer niet voor, want ik kreeg deze cadeau! Ik was meteen verliefd op de verpakking en was heel erg blij deze te mogen ontvangen en te reviewen voor jullie. Dit is ook meteen het eerste product dat ik van Paul & Joe test.


Op de verpakkingen werken ze bij Paul & Joe niet met namen maar met nummers. Deze heeft nummer 117, maar op de site van Beautybay staat wel de naam erbij. Deze heet Floral Shoppe. Een erg toepasselijke naam want de lentecollectie heeft een heuse bloementhema! Zelf in de oogschaduws zelf staat een chrysant afgebeeld.


Wanneer ik het doosje uit de verpakking haal, komt deze schattige verpakking tevoorschijn. In de kartonnen sleeve zit zelf een klein strikje verpakt om rond het doosje te doen en zo het doosje mooi gesloten te houden. De details in de verpakking is echt enorm mooi!


Op de achterzijde staat ook de nummer weergegeven.


Ook de binnenzijde is geweldig mooi! Aan de binnenzijde is ook het leuke bloementhema weergegeven. Maar wat mij meteen opviel is de geur! Deze is enorm geparfumeerd en ruikt ook naar bloemen. Het is precies de geur van een parfum die je tegemoetkomt en er staat dan ook dat er parfum in de ingrediëntenlijst zit !

Voor meiden die een gevoelige huid hebben en snel een geïrriteerde huid hebben is het slim om parfum in producten te vermijden! Dus let daarmee op! Dit staat ook op de achterzijde van het doosje weergegeven.



De oogschaduws zijn niet super gepigmenteerd, maar hebben eerder een lichte tot medium pigmentatie. De twee roze tinten in de verpakking hebben een matte textuur, de gele tint heeft een matte basis maar bevat heel fijne, kleine gouden glittertjes, die je ook terugziet op de oogleden, maar heel heftig is het niet.

De oogschaduws bevatten Jojoba-olie die ervoor zou zorgen dat de oogschaduws goed blenden op de huid. Blenden doen ze goed, maar eenmaal je één kleur hebt aangebracht en je er een tweede overheen wil blenden, hebben de oogschaduws de neiging om weg te vallen op je oogleden, wat jammer is. Ik heb meerdere lagen aangebracht en telkens opnieuw geblend, maar veel nut had het niet.

Ook de kleurtjes in het doosje zijn mooi, maar ikzelf zou deze kleurtjes zelf nooit samen dragen. Het kan, maar als dagdagelijkse look zou ik dit niet snel dragen.



Wanneer ik de kleurtjes met een kwast probeerde op te nemen, kreeg ik ook meteen kickback en fallout op de ogen. Tegenwoordig is dit normaal bij palettes, maar als ze te zacht zijn van textuur, blenden ze ook weg op de ogen jammer genoeg.



Zoals je kan zien, kan je met deze kleurtjes niet echt een gepigmenteerde look mee maken. Leuk voor een zachte look. Wel leuk voor een lente lookje maar voor de rest niet echt mijn ding.





Het is een schattig doosje, maar ze zijn erg duur voor hetgeen het maar is. Vooral de pigmentatie en werking mocht wat beter voor die prijs! Qua verpakking en presentatie zijn ze alvast geslaagd! Een leuk productje om eens te proberen, maar persoonlijk zou ik deze niet zo snel voor mezelf kopen. Wat vinden jullie?

xx Kimberley

Reacties

Populaire posts van deze blog

Empties/Opgemaakt April 2020

Hema - B.A.E. collectie shoplog + Review

Wet 'n Wild - Coloricon Eyeshadow Palettes (nieuwe formule)