Nieuwe favoriete producten van L'Oréal voor het gezicht

Ik heb 2 nieuwe favoriete producten toegevoegd aan mijn gezichtsproducten. Ik heb deze producten al een paar keer opnieuw gebruikt en gekocht en ik ben er helemaal tevreden over. Ik heb het over 2 producten die (toevallig) van het merk L'Oréal zijn. Het ene product is de L'Oréal - sugar scrubs zuiverend (Kiwi variant), het andere product is de L'Oréal Hydra Genius Aloe water (normale tot droge huid)


Deze producten werken voor mijn droge huid prima. Niet iedereen heeft dezelfde huidtype, dus let er op dat het voor de ene de producten goed werken en dat anderen de producten niet fijn zullen vinden. Laat daarom altijd goed op de verpakking vooraan, daarop staat voor welk type huid het product dient.


Iemand met een droge huid bv. moet geen producten gebruiken voor iemand met een vette huid. Want producten voor een vette huid bevatten meestal alcohol die uitdrogend zijn voor de olie uit je huid te halen. Als je uitdrogende producten op een al droge huid gaat aanbrengen, dan is het helemaal slecht voor de huid. Let daar dus mee op!

De Hydra Genius Aloe Water is een super hydraterende en ultra geconcentreerde gel (moisturizer) die verrijkt is met Aloë Vera Sap en Hyaluronzuur. De gel is qua textuur heel erg vloeibaar en het lijkt inderdaad net op water. De gel trekt onmiddellijk in de huid en zorgt direct voor een frisse en langdurige sensatie. Sinds ik deze gebruik ben ik helemaal verkocht. Voor een droge huid is dit een lifesaver


De verpakking ziet er leuk en fris uit en past perfect bij het product met de turkooizen kleur.  Het product is verkrijgbaar in 2 varianten: voor de normale tot droge huid en voor de normale tot een gemengde huid.

Het product heeft een doorzichtige witte kleur en ruikt heerlijk fris naar Aloë Vera, een heerlijke lichte en frisse geur. Wanneer je de gel uitsmeert, veranderd die in een waterachtige substantie die heerlijk fris aanvoelt. Hij trekt ook meteen in de huid waardoor je huid instant gehydrateerd wordt.

Mijn huid voelt meteen zachter en soepeler aan. De gel voelt ook niet plakkerig en vet aan. Je huid ziet er ook meteen gezonder en stalend uit.


Ik ben heel erg tevreden over dit product en ga deze zeker en vast nog opnieuw aanschaffen! 

Van de L'Oréal Zuiverende Sugar Scrub ben ik ook erg tevreden. Er zijn in totaal 3 varianten beschikbaar maar ik heb voor deze kiwivariant gekozen aangezien deze de huid zuivert en mee-eters vermindert en ik ben helemaal verslaafd aan deze kiwi geur.


De scrubs bevatten 3 ultrafijne suikers die voor een zachte exfoliatie zorgen, voor het gezicht mag de korrel niet te grof zijn aangezien de huid rondom je ogen en je gezicht dunner en gevoeliger is dan de huid van je lichaam. Gebruik dus nooit een lichaamsscrub om je gezicht te scrubben!

De producten bevatten geen siliconen of parabenen en je kan deze zowel op het gezicht als op je lippen gebruiken. De textuur is erg romig en zacht, het lijkt net op gelei.

Nadat ik de scrub heb gebruikt voelt mijn gezicht meteen verzorgt aan en voelt mijn huid ook niet trekkerig, wat je bij de meeste scrubs wel kan hebben. Je voelt als het ware dat de scrub je huid goed gereinigd heeft zonder je huid daarbij te pijnigen. 



De (echte) kiwizaden die in deze scrub verwerkt zitten ontstoppen de poriën en zorgt na een tijdje deze te gebruiken, ervoor dat er minder onzuiverheden in je huid komen. En een pluspunt is ook de geur! Deze ruikt heerlijk fris en fruitig, net naar echte kiwi!

Ook dit product zal ik zeker nog verder gebruiken! Momenteel ben ik al mijn 4de potje bezig! Je kan deze producten beiden vinden bij Kruidvat! De Hydra Genius water en de scrub kosten beiden €10,99 per stuk.

xx Kimberley

Reacties

Populaire posts van deze blog

Empties/Opgemaakt April 2020

Hema - B.A.E. collectie shoplog + Review

Wet 'n Wild - Coloricon Eyeshadow Palettes (nieuwe formule)