Catrice - Superbia Vol. 1 & 2 eyeshadow palettes

Ik zag deze twee palletjes van Catrice met de namen Superbia Vol. 1 & 2 in de schappen liggen en deze spraken mij meteen aan. Vooral de verpakking trok mijn aandacht en ook de binnenkant zag er leuk uit. Ik heb ondertussen al genoeg standaard oogschaduw palletjes maar om de één of andere manier kon ik het toch niet laten om ze mee naar huis te nemen. 


De palletjes hebben een plastic verpakking met een soort prismatisch 3D-effect wat er leuk uitziet. Aan de binnenzijde ziet het er al wat goedkoper uit, maar het blijft dan ook een budgetmerk. Ze bevatten geen spiegel of oogschaduwkwastje maar dat maakt voor mij niet zoveel uit, aangezien ik mijn eigen kwasten gebruik. Zolang de kwaliteit van de oogschaduws oké is, ben ik al tevreden!

De oogschaduw pans hebben een hexagon figuurtje. Het is eens iets anders dan die saaie ronde en vierkante vormen.


Het eerste palletje met een nude verpakking (Vol. 1) heeft 10 mooie oogschaduwkleuren uit de koperkleurige familie. Van de 10 kleuren zijn er slechts 2 matte tinten in de palette. De textuur van de oogschaduws is zacht en wanneer ik ze swatch op mijn arm zijn ze goed gepigmenteerd.


Rij 1


Rij 2


Bij de tweede palette (Vol 2.) zijn het de taupe kleuren die de bovenhand hebben. Leuk dat ze deze palletjes per kleurenfamilies hebben gerangschikt. Zo kan je zelf kiezen welke soort tinten je hebt. De verpakking heeft deze keer een donkergrijze kleur.



Ook bij deze armswatches zijn de kleuren goed gepigmenteerd.



Wanneer ik de oogschaduws probeerde op te nemen met een kwast kreeg ik heel wat kickback en ook veel fallout bij het aanbrengen op de ogen.


Jammer genoeg kwamen de oogschaduws op mijn ogen niet goed tot zijn recht. De lichtste kleuren waren niet zichtbaar, de kleuren moesten heel erg opgebouwd worden en wanneer je kleuren in elkaar wilt blenden, vervaagt de eerste kleur alweer en ziet alles er hetzelfde uit. Je moet echt veel moeite doen op de kleuren iets of wat mooi aan te brengen, wat niet echt de bedoeling is. Voor een standaard basic look waarbij je slechts één kleur aanbrengt, is dit een prima palette, maar wil je een wat donkerdere look aanbrengen die wel wat mooier hoeft te zitten, is deze niet aan te raden.

Vol. 1 palette





Vol 2. Palette




De palletjes kosten €8,95 en zijn verkrijgbaar bij Kruidvat. Heb je al heel wat palletjes in je bezig zou ik deze niet echt aanraden om aan je collectie toe te voegen aangezien ze niet echt een meerwaarde geven. Voor een simpele ooglook is dit wel een prima palletje. Ikzelf zou ze niet snel opnieuw kopen.

xx Kimberley

Reacties

Populaire posts van deze blog

Empties/Opgemaakt April 2020

Hema - B.A.E. collectie shoplog + Review

Wet 'n Wild - Coloricon Eyeshadow Palettes (nieuwe formule)