Sneek Peek - Catrice Limited Editie "Rough Luxury"

Van begin februari tot begin maart 2016, wordt met de nieuwe Limited editie "Rough Luxury" van Catrice koele grijze tinten en smokey eyes gecombineerd met zachte lippen in nude, subtiel omlijnde ogen in poedertinten en lippen in krachtig kersenrood. Highlights zijn de trio’s Soft Baked Eye Shadows, de Gradation Blush en de Frosted Matt Top Coat voor een satijnmatte finish op de nagels. Shades of Coolness. Hieronder vindt je de producten terug die te koop zullen zijn...



Rough Luxury by CATRICE – Soft Baked Eye Shadow



Contrastenspel. Twee oogschaduwpaletten met elk drie perfect op elkaar afgestemde poederoogschaduws. Een van de kleurencombinaties bevat zachte poedertinten in roze en bruin voor een subtiele look overdag. De andere is ideaal voor klassieke smokey eyes – twee grijze tinten en een lichte basistint creëren een spannende oogmake-up voor de avond. De zijdezachte textuur van de gebakken oogschaduw blend prachtig. Verkrijgbaar in C01 Rough Elegance en C02 Arctic Shadows.

Consumentenadviesprijs: € 4,89


Rough Luxury by CATRICE – Luminous Lip Colour




Nude vs. kersenrood. Luminous Lip Colour zorgt voor prachtig gekeurde lippen met een intense glans. De romige textuur voelt prettig op de lippen. Of je nu gaat voor nude of donker kersenrood: deze lipstick past dit winterseizoen bij elke outfit. Verkrijgbaar in: C01 Natural Nude en C02 Rustic Red.

Consumentenadviesprijs: € 3,99


Rough Luxury by CATRICE – Lip Oil


Take care. Lippen kunnen schraal en gevoelig worden door koude temperaturen. Deze Lip Oil gloss is verrijkt met amandelolie en shea butter om de lippen met verzorgende ingrediënten te voeden en zacht en soepel te houden. De Lip Oil heeft een subtiele, lichte vanille geur en de praktische tubeverpakking. Voor een verzorgde, glossy finish. Verkrijgbaar in C01 Cozy Cashmere.

Consumentenadviesprijs: € 3,59


Rough Luxury by CATRICE – Gradation Blush


Beautyfacetten. De Gradation Blush met modieus kleurverloop en uniek reliëf is een absolute eye-catcher binnen deze collectie. De kleuren variëren van donkerrood en rozenhout nuances tot zachte rosé tinten. De ideale beautypartner voor een zichtbare frisheidboost op de wangen. Verkrijgbaar in C01 Aurora Polaris.

Consumentenadviesprijs: € 3,99


Rough Luxury by CATRICE – Nail Lacquer



Kleurcontrast. Nude-rosé, kersenrood, koel grijs en antraciet verwelkomen het winterseizoen en zijn de ideale match voor de nieuwe designercollecties. De Nail Lacquers bieden veelzijdige kleur, een hoge dekking en een schitterende glans. Een must voor stijlvolle nagels. Verkrijgbaar in C01 Natural Nude, C02 Rustic Red, C03 Call Of The Wild en C04 Arctic Shadows.

Consumentenadviesprijs: € 2,89


Rough Luxury by CATRICE – Frosted Matt Top Coat


Crystallized. De Frosted Matt Top Coat zorgt voor een prachtige, ijzige nagellook. Breng de top coat over gekleurde nagellak aan voor een mat effect met een subtiele zilveren glans. Laat je hart smelten! Verkrijgbaar in C01 Frozen Flows.

Consumentenadviesprijs: € 2,99


“Rough Luxury” by CATRICE is verkrijgbaar vanaf begin februari tot begin maart 2016 bij Kruidvat en Trekpleister in Nederland en bij Kruidvat in België.


xx Kimberley

Reacties

Populaire posts van deze blog

Empties/Opgemaakt April 2020

Hema - B.A.E. collectie shoplog + Review

Wet 'n Wild - Coloricon Eyeshadow Palettes (nieuwe formule)