Max & More - Baked Eyeshadow Palette - 430 Ombre Bronze

Ik vind het altijd leuk om nieuwe budgetproducten uit te proberen. Vooral als het producten zijn waarover ik nog niet veel of nog geen reviews over heb gelezen.

Zo zag ik dit nieuwe oogschaduwpalletje met 4 kleurtjes bij de Action in de rekken liggen. Deze heet de Max & More - Baked Eyeshadow Palette in de kleur Ombre Bronze. Er lagen nog andere kleurencombinaties in de rekken, maar die andere kleurtjes waren niet zo mijn ding.

De oogschaduwdoosjes komen zoals de meeste productjes van Max & More in een zwarte kartonnen verpakking.


Wanneer ik de verpakking weg haal komt er dit ronde doosje tevoorschijn. Zoals je kan zien is de onderkant zwart en heeft het doosje een plastic dekseltje dat bol is. Jammer genoeg heeft dit doosje zulke bolle bovenkant, ze zijn namelijk heel erg onhandig. Je kan deze moeilijker opbergen aangezien ze niet mooi passen op elkaar. Daardoor nemen ze veel onnodige ruimte in.

Wat je wel kan doen is de oogschaduw kleurtjes eruit halen en ze in een Z-palette bewaren. Zo spaar je een hoop ruimte uit! Heel stevig zijn deze doosjes ook niet, want wanneer je ze laat vallen gaan ze heel snel stuk en breekt het dekseltje er zo af.


Wanneer ik het dekseltje opendoe, zie je 4 oogschaduwkleurtjes zitten. Een hele lichtroze kleur, een beige kleur, een donkerbruine en een donkergrijze kleur. De oogschaduws zijn baked, dit wil zeggen dat het gebakken oogschaduwkleuren zijn en daardoor veel gepigmenteerder dan gewone kleurtjes.


Ik moet zeggen dat ik al een heleboel oogschaduwpalletjes heb geprobeerd van dit merk en tot nu toe vond ik de kleurtjes niet echt wat. Natuurlijk moet je er rekening mee houden dat deze producten bijna niks kosten, dus ik had mij van dit product ook niet veel voorgenomen.

Wanneer ik hem swatchte was ik echter aangenaam verrast. De textuur van deze kleurtjes is redelijk hard van textuur, maar er komt vrij makkelijk product los. Je hoeft echt niet hard te drukken of te wrijven. Maar waar ik het meeste bewondering voor had, was de pigmentatie van deze kleurtjes, deze is namelijk geweldig!


 Zoals je kan zien zijn de kleurtjes heel erg gepigmenteerd! En dat zonder fallout! Dit is een aangename verrassing. De kleurtjes hebben allemaal een mooie glans, brengen makkelijk aan en zijn ook nog eens budgetproof! Zoek je een goed oogschaduw doosje voor weinig geld? Ga deze dan zeker halen want ze zijn de moeite waard!


Dit palletje kost maar €1,29! en is niet op dieren getest! Nog een pluspunt dus! Ik kan deze zeker en vast aanbevelen aan iedereen! Wanneer je bij Action bent, ga dan zeker even langs het make-up schap want deze kan je zeker niet laten liggen...

xx Kimberley

Reacties

Unknown zei…
ziet er goed uit!
Unknown zei…
Het pigment ziet er inderdaad er goed uit, mooie kleurtjes :)
X

Populaire posts van deze blog

Empties/Opgemaakt April 2020

Hema - B.A.E. collectie shoplog + Review

Wet 'n Wild - Coloricon Eyeshadow Palettes (nieuwe formule)