Sneak Peek - Catrice - LE 'Treasure Trove'

Ik kreeg het persbericht binnen voor een aankomende LE collectie van Catrice voor januari 2016. Deze zal de LE 'Treasure Trove' collectie heten. Benieuwd naar de producten in deze collectie? Lees dan verder...

Fonkelende kristallen, opvallende sieraden, gedetailleerd borduurwerk met lovertjes en regenboogkleurige lurex materialen kronen het winterseizoen. De nieuwe designer collecties zijn super glamorous met juwelen en rijkelijk versierde outfits. Een feestelijke, vrouwelijke make-up look is de ideale match voor deze unieke fashion highlights.

Limited Edition “Treasure Trove” by CATRICE presenteert must-have beautyproducten voor deze stijl in januari 2016. Zowel matte als glinsterende make-up in elegant champagnegoud, warm bruin en beige tinten als contrasterende tinten abrikoos en rood maken de look compleet. Het oogschaduwpallet met acht oogschaduwtinten, een gouden glanspoeder en vier nagellakken met een licht pareleffect zorgen voor een onvergetelijk Nieuwjaar. Celebrate Good Times!


Treasure Trove by CATRICE – Eye Shadow Palette





Jewel Case. Acht poederoogschaduws zijn de sterren van dit palet. De zijdezachte textuur met een matte of glanzende finish zijn gemakkelijk aan te brengen en ideaal om kleur op te bouwen. Subtiel champagne, warme bruintinten en diepzwart zorgen voor expressieve oogmake-up stijlen. De case is prachtig extravagant met een geïntegreerde spiegel en een imposant sterrendessin. Verkrijgbaar in C01 Blaze Of Glory.

Consumentenadviesprijs: € 7,99


Treasure Trove by CATRICE – Liquid Liner


New Years Eyes. De gouden Liquid Liner – een dip eyeliner met penseel applicator – geeft elke oogmake-up stijl een feestelijke touch. Dankzij de fijne haartjes is het perfect aanbrengen van de eyeliner kinderspel. De vloeibare, metaalgouden textuur is langhoudend en een absolute eye-catcher voor speciale gelegenheden. Verkrijgbaar in C01 Golden Grace.

Consumentenadviesprijs: € 2,99


Treasure Trove by CATRICE – Powder Blush



La belle de nuit. De gouden glow van deze blush zorgt voor een stralende teint. Breng op het hoogste punt van de jukbeenderen aan en accentueer de contouren van het gezicht. Het unieke sterreliëf en de zachte textuur maakt van de blush – een combinatie van warm roze en champagne highlights – de must-have van het seizoen. Verkrijgbaar in C01 Caviar And Champagne.

Consumentenadviesprijs: € 4,59


Treasure Trove by CATRICE – Golden Powder



Golden Sparkle. Een subtiele glans in zacht champagne creëert feestelijke highlights op het gezicht en de hals. De compactpoeder met het prachtige sterreliëf is perfect om prachtige accenten te creëren met een poederkwast. Verkrijgbaar in C01 Golden Grace.

Consumentenadviesprijs: € 4,59


Treasure Trove by CATRICE – Precious Lip Colour





Lips to Love. Drie tijdelijk verkrijgbare kleuren en een unieke lipstickhuls laten je makkelijk verliefd worden op de Precious Lip Colour. De drie lipsticks in zacht nude, fris abrikoos en elegant rood bieden intense kleur en een lichte textuur. Een subtiele glans op de lippen is de perfecte finish voor deze look. Verkrijgbaar in C01 Jewel Daze, C02 Caviar And Champagne en C03 Treasured Twinkles.

Consumentenadviesprijs: € 3,99


Treasure Trove by CATRICE – Nail Lacquer





Joy to the World. De vier Nail Lacquers zorgen voor een feestelijke look in de kleuren van de Limited Edition: nude met goudeffect, licht abrikoos, koraal en donkerrood. Alle nagellakken hebben een glamorous pareleffect en een feestelijke look. Verkrijgbaar in C01 Jewel Daze, C02 Golden Grace, C03 Caviar And Champagne en C04 Treasured Twinkles.

Consumentenadviesprijs: € 3,59

Dit zijn alle producten uit deze collectie en ik moet zeggen wat een prachtcollectie dit. Alle producten zien er fijn uit en ik ga ze zeker in huis proberen te halen! Wat vinden jullie?

“Treasure Trove” by CATRICE is verkrijgbaar in januari 2016 bij Kruidvat en Trekpleister in Nederland en bij Kruidvat in België.

xx Kimberley

Reacties

Populaire posts van deze blog

Empties/Opgemaakt April 2020

Hema - B.A.E. collectie shoplog + Review

Wet 'n Wild - Coloricon Eyeshadow Palettes (nieuwe formule)