Sneak Peek - Catrice - LE 'Alluring Reds'

Ik kreeg het persbericht binnen van een LE collectie van Catrice die eind december verkrijgbaar zal zijn. Deze collectie zal Alluring Reds heten en heeft heel wat mooie lipproducten. Voor wie van rode lipproducten houdt zal zeker en vast in de hemel zijn!


Bourgogne, merlot, vermiljoen, karmozijn of robijn. De kleur rood kent vele facetten en kan neigen naar warm geel of koel blauw. Rood is een bijzonder in het oog springende tint en staat symbool als waarschuwingssignaal. Tegelijkertijd straalt de complementaire kleur cyaan levenslust, passie en een krachtige emotie uit. Rood is ook gelieerd aan beauty en aantrekkingskracht, wat het een populaire kleur maakt voor ontwerpers. Kijk maar eens naar de Herfst/Winter collecties en je ziet niets anders dan rood. Wijd uiteenlopende of strakke jurken en rokken, accessoires, lippen en nagels – alles kleurt rood. 

Met de Limited Edition “Alluring Reds” by CATRICE presenteren we vanaf half november t/m eind december 2015 een uitgebreide lijn roodtinten voor de lippen en nagels. Vier perfect op elkaar afgestemde producten bieden professionele verzorging en kleur. De Lip Colour & Care Balsam biedt de ideale basis voor de lippen, terwijl de Liquid Lipsticks of Matt Lip Colours ze intense kleur geven. De Nail Glazes maken het plaatje compleet met bijpassende nagellaktinten.
Simply Red


Alluring Reds by CATRICE – Lip Colour & Care



Ready for Red. Deze lipbalm met glanzende finish en een lichte kleurafgifte vertroetelt de gevoelige huid van de lippen en laat ze zacht en soepel aanvoelen. Op zichzelf gedragen, creëert het een natuurlijke look. En als basis, geeft de Lip Colour & Care prachtige, egale kleurresultaten. Verkrijgbaar in C01 Smooth Operator.

Consumentenadviesprijs: € 3,99



Alluring Reds by CATRICE – Liquid Lipstick




Red is the New Black. Drie Liquid Lipsticks in verschillende roodtinten bieden cremige, hooggepigmenteerde lipkleur én de intense glans van een lipgloss in één. Deze combinatie van een gloss en een lipstick is dankzij de verpakking een ware eyecatcher – de premium lipgloss huls met geïntegreerde applicator ziet eruit als een lipstick. Cosmetisch en modern! Verkrijgbaar in C01 Moulin's Rouge, C02 Brigitte Bordeaux en C03 Marilyn Monrouge.

Consumentenadviesprijs: € 3,99


Alluring Reds by CATRICE – Matt Lip Colour





Red Passion. Intense kleuren en een trendy matte finish. De hooggepigmenteerde, langhoudende textuur heeft een overtuigende dekking voor schitterend verzorgde lippen. De elegante pen-vorm ligt comfortabel in de hand en past perfect bij een vrouwelijke glamour look. Verkrijgbaar in C01 M-attraction, C02 Striking M-attitude en C03 M-attempt To Conquest.

Consumentenadviesprijs: € 4,99


Alluring Reds by CATRICE – Nail Glaze




Re(d)volution. Deze set bestaat uit een zilverkleurige Base Coat en een rode nagellak. Individueel aangebracht is elke kleur een fashion statement op zich. En wanneer je ze samen gebruikt, zijn de lakken een innovatieve eyecatcher. De zilverkleurige Base Coat krijgt een bijzondere porseleinen glans, terwijl de rode lak eroverheen een metallic hoogglans effect heeft. Verkrijgbaar in C01 Object Of Desire, C02 Art Of Seduction en C03 Pleasure Of Temptation. 

Consumentenadviesprijs: € 4,99
Wat vinden jullie van deze collectie? Deze ziet er alvast erg feestelijk uit!

“Alluring Reds” by CATRICE is verkrijgbaar vanaf half november tot eind december 2015 bij Kruidvat en Trekpleister in Nederland en bij Kruidvat in België.

xx Kimberley 

Reacties

Populaire posts van deze blog

Empties/Opgemaakt April 2020

Hema - B.A.E. collectie shoplog + Review

Wet 'n Wild - Coloricon Eyeshadow Palettes (nieuwe formule)