Lottie London - Glitter Switch Quad

Ik bestelde onlangs opnieuw enkele producten van het merk Lottie London via Kruidvat. Jullie zullen hiervan nog andere blogposts zien verschijnen. Eén van die producten was dit setje met lipproductjes.



Deze heet de Glitter Switch Squad en is een setje met 3 mini liquid lipsticks die van een matte textuur veranderen in glitter varianten! Deze vloeibare lipsticks breng je normaal aan zoals gewone liquid lipsticks. Laat de lipstick één minuut drogen. Wanneer je daarna je lippen op elkaar drukt, zie je hoe de kleur veranderd in een prachtige 3D look met glitters!

Het setje komt in deze leuke glitter verpakking! Ook leuk is dat dit setje met 3 verschillende tinten komt. Een mooie roze tint, een koraalkleurtje en een wijnrode kleur.


De lipproductjes zitten heel goed verpakt.


Ze hebben een simpele kleine verpakking (een handig reisformaat) met een witte dop, wat het ietwat leuker maakt. Verder zien ze er heel normaal uit. De kleurtjes hebben de namen Wanted, Highroller en Killin' it.


De productjes hebben een kwastje met een fijne punt, maar heel erg makkelijk vindt ik ze niet werken, aangezien ik enkele keren heb geprobeerd om deze ook maar wat deftig aan te brengen. Ook droogt het product heel snel wanneer aangebracht, waardoor je snel de drooglijnen gaat zien waar je bent overgegaan en dat ziet er dan niet mooi meer uit, zoals je goed kan zien bij de donkerste kleur.

Gepigmenteerd zijn ze dan weer wel en ze doen wel wat ze beloven. De glitters komen inderdaad tevoorschijn nadat je je lippen op elkaar drukt nadat je ze hebt aangebracht. En hoe meer je het doet, hoe meer fijne glittertjes tevoorschijn komen. Je voelt de glittertjes helemaal niet zitten op de lippen en ze zijn erg minuscuul, maar de matte formule is wel heel uitdrogend en ze voelen niet erg prettig op de lippen, wat jammer is. Maar het zijn wel leuke productjes om eens te gebruiken voor een feestje of als je eens iets leuks wil proberen. De lichtste kleur Wanted is dan ook mijn favoriet!

Wanted






High Roller




Killin' it




Het is een leuk concept, maar ik zou ze niet snel opnieuw kopen aangezien ik er niet echt een wauw-effect van krijg qua textuur. Dit setje is verkrijgbaar bij Kruidvat (online) en kost €9,95 voor het setje.

xx Kimberley

Reacties

Populaire posts van deze blog

Empties/Opgemaakt April 2020

Hema - B.A.E. collectie shoplog + Review

Wet 'n Wild - Coloricon Eyeshadow Palettes (nieuwe formule)