Jeffree Star Cosmetics - Magic Star Concealer

We hebben er even moeten op wachten, maar eindelijk zijn er nu ook concealers en poeders verkrijgbaar van het merk Jeffree Star Cosmetics. Ik ben helemaal fan van alle producten die ik tot nu toe van dit merk heb gekocht en ik werd dan ook meteen enthousiast toen ik hoorde dat er nog meerdere producten uitkwamen. Binnenkort komen er ook foundations bij in het assortiment waar ik ook helemaal blij mee ben. De gezichtspoeder was in mijn kleur uitverkocht, deze koop ik zodra deze terug verkrijgbaar is.


Zoals we gewend zijn van Jeffree komen de producten in een barbieroze verpakking en holografische details. Op de zijkant van de doosjes staan de nummers van de concealers weergegeven. Er zijn in totaal 32 verschillende tinten verkrijgbaar die variëren van wit tot heel erg donker. Later zullen er nog meer tinten toegevoegd worden.

Zelf kocht ik er 2 en ging voor de kleuren C0 en C2. De reden waarom ik de witte concealer heb gekocht (C0) is omdat ik deze als basis wil gebruiken voor felle kleuren. Wanneer je een witte basis gebruikt gaan de kleuren die je erover heen brengt, er nog feller uitzien en doordat de concealer een 'natte' basis heeft, gaan deze ook beter hechten en blijven zitten. De kleur C2 is er eentje voor de lichte huidskleur en een roze ondertoon. Deze is dus perfect voor mijn huidskleur. Alle beschrijvingen van de kleuren vindt je trouwens online bij Ici Paris XL bij de productomschrijving als je de kleur aanduid die je wilt kopen. 


En dan nu de verpakking van de concealer zelf. Ik heb er maar één woord voor en dat is WAUW. Wat een prachtige verpakking! Wanneer ik deze voor het eerst zag kon ik maar aan één ding denken en dit was Sailer Moon, waar ze ook zulke vormgeving in hebben gebruikt. De naam Magic Wand had hier beter van toepassing geweest eerlijk gezegd.

De verpakking is enorm stevig en ook het sterretje bovenaan is van degelijk materiaal gebruikt. Hier is zeker en vast tijd en werk ingestoken geweest en dat zie je ook. Hier betaal ik dan ook gerust wat meer voor want je krijgt zeker waar voor je geld.


De concealers hebben niet de gebruikelijke applicator. Deze loopt in de vorm van een druppel en in het midden zit er een reservoir zodat je slechts één keer het product hoeft op te nemen.


De concealers hebben een enorm dekkende en een unieke romige textuur. Ze bevatten 20% pigment en zijn ook geschikt om tattoos te bedekken wanneer nodig. Het enige nadeel met deze concealers is dat je snel moet werken omdat het product zich rap in de huid vastzet en je deze anders niet makkelijk meer uitblendt. Aanbrengen en meteen uitblenden is dus de boodschap!

Ook zitten er anti-aging ingrediënten die de verschijningen van fijne lijntjes en rimpels verminderen! Altijd fijn om skincare in je producten te hebben die helpen.


Ik gebruik de concealer voornamelijk onder mijn ogen om mijn donkere wallen weg te werken.

Geen make-up



Links bracht ik de concealer aan en blendde deze met een dampe beautyblender uit. Je hebt maar een heel klein beetje nodig want deze is heel erg dekkend en deze is heel lang uit te blenden. Heel erg fijn! Je kan hieronder heel duidelijk het verschil zien hoe deze je gezicht oplicht.


De concealers zijn zeker en vast meer dan hun geld waard. Ze kosten €27,50 per stuk, maar je doet er erg lang mee en de werking is top! Je kan deze hier vinden. 

xx Kimberley


Reacties

Jessica J. zei…
Wauw, dat licht inderdaad behoorlijk op! Zelf ben ik erg benieuwd naar zijn setting powder. Eerst m'n huidige van Tarte maar eens opmaken. :-)

Populaire posts van deze blog

Empties/Opgemaakt April 2020

Hema - B.A.E. collectie shoplog + Review

Wet 'n Wild - Coloricon Eyeshadow Palettes (nieuwe formule)