Sneak Peek - Essence Trend Editie "Make me pretty"

Beauty experts, er is goed nieuws! Vanaf eind september t/m half oktober (België) en in november (Nederland) 2015 zal essence de trend edition “make me pretty” met een complete kwastencollectie presenteren. Alle kwasten hebben zachte, synthetische haartjes van hoge kwaliteit. Het aanbrengen van verschillende texturen met "make me pretty" kwasten is ideaal. De coole grafische designs in felle kleuren maken deze beautyhulpjes tot ware eyecatchers. De 'musthave' van deze collectie is de multi-use eyeshadow brush, een multi-talent waarbij maar liefst drie kwasten worden gecombineerd. Be happy… with essence!


essence make me pretty – eyeshadow blender brush


Oogcontact! De eyeshadow blender brush met platte haartjes is het ideale hulpje voor het blenden van oogschaduw. Met een paar gecontroleerde bewegingen heb je al een supermooie, egale finish. 
Verkrijgbaar in 01 keep cool & brush on.
Consumentenadviesprijs €1.99.

essence make me pretty – precise eyeshadow brush


Absoluut nauwkeurig… de ronde vorm van de zachte haartjes maken het gemakkelijk om nauwkeurig oogschaduw aan te brengen. Perfect om gedetailleerd te werken. Verkrijgbaar in 01 eye to eye.
Consumentenadviesprijs €1.89.

essence make me pretty – multi use eyeshadow brush



Trio-talent! De multi use oogschaduwkwast is de ultieme 'musthave' van deze kwastencollectie. De praktische tool combineert drie verschillende oogschaduwkwasten in één – een gehoekt kwastje, een sponsapplicator en een fijne arcadeboog kwast. De haartjes van het gehoekte kwastje zijn ideaal voor het aanbrengen van gedetailleerde accenten op de oogleden en wenkbrauwen, terwijl de sponsapplicator geweldig is voor het aanbrengen van oogschaduw op een groter huidoppervlak. De arcadeboog kwast gebruik je om een schaduw aan te brengen voor diepte en om de arcadeboog vorm te geven. De applicators kunnen gemakkelijk worden omgewisseld. 
Verkrijgbaar in 01 cool tools.
Consumentenadviesprijs €2,99

essence make me pretty – eyebrow comb


Wow wenkbrauwen! De wenkbrauwkam met twee uiteinden is het optimale gereedschap voor het perfect definiëren van je wenkbrauwen. Met het ene uiteinde breng je gemakkelijk en precies wenkbrauwpoeder aan om wenkbrauwen te accentueren en vorm te geven terwijl het andere uiteinde wordt gebruikt voor het kammen van weerbarstige haartjes. 
Verkrijgbaar in 01 here comes the brow.
Consumentenadviesprijs €2,59.

essence make me pretty – lip brush


Mooie lippen! Vind je het lastig om een perfecte en vlekkeloze lipstick look te creëren? Dat is nu verleden tijd met de lip brush! Met de schuin afgesneden haartjes breng je de textuur heel precies aan. Voor een gegarandeerd perfect resultaat. Verkrijgbaar in 01 shhh, just kiss me.
Consumentenadviesprijs €1,89.

essence make me pretty – concealer brush


Undercover… de ronde kwast is een ware expert met het gemakkelijk blenden van concealer. Geen donkere kringen onder je ogen meer of ongewenste rode vlekjes en oneffenheden op je huid! 
Verkrijgbaar in 01 beauty is my business.
Consumentenadviesprijs €1,99.

essence make me pretty – powder & highlighter brush


Poederpartner! Met de uitgewaaierde, superzachte haartjes en de speciale vorm van deze kwast breng je met gemak losse of compacte poeders aan. De kwast maakt het blenden van poeder en highlighter gemakkelijk en zorgt voor een vlekkeloze finish. Verkrijgbaar in 01 powder to the people!
Consumentenadviesprijs €3,39.

essence make me pretty – blush brush


Mooie blos. De blush brush met een speciale schuine kop en zachte haartjes past zich aan aan de contouren van de jukbeenderen voor het bijzonder subtiel aanbrengen van blush. De kwast is ook ideaal voor het creëren van schaduw en het 'shapen' van de gezichtscontour. 
Verkrijgbaar in 01 blush up your life!
Consumentenadviesprijs €2,99.

essence make me pretty – bronzer brush


Zomertijd … een perfecte, natuurlijk ogende teint creëer je met deze bronzerkwast. De platte vorm en soepele haartjes nemen precies genoeg bronzingpoeder op voor een zongekuste look. 
Verkrijgbaar in 01 walkin on sunshine.
Consumentenadviesprijs €3,39.

Ook zag ik nog onderstaande foto's bij het persbericht, maar van deze producten werden er nog geen prijzen, namen of informatie vrijgegeven...




essence make me pretty” is verkrijgbaar vanaf eind september t/m half oktober 2015 bij Kruidvat in België en in november Kruidvat en Trekpleister in Nederland.


Reacties

De verpakking ziet er alleszins al goed uit!
Idd, ben er ook benieuwd naar! :)

Populaire posts van deze blog

Empties/Opgemaakt April 2020

Hema - B.A.E. collectie shoplog + Review

Wet 'n Wild - Coloricon Eyeshadow Palettes (nieuwe formule)