Essence 3D oogschaduw

Essence heeft verschillende doosjes in de rekken liggen van deze 3D oogschaduw, waarvan ik er vandaag 3 aan jullie wil tonen. Ik kocht de kleurtjes 08 irresistible vanilla latte, 09 irresistibles chocolates en 11 irresistible fox-trott. 
Zoals je kan zien bevat elk doosje 2 verschillende kleurtjes oogschaduw. De doosjes hebben een doorzichtige bovenkant, heel handig wanneer je gehaast bent en snel het goede kleur nodig hebt. Het enige nadeel van de doosjes is dat ze 'bol' zijn, waardoor het een beetje moeilijk is om ze in je make-up collectie op elkaar te stapelen.


11 irresistible fox-trott

09 irresistibles chocolates

08 irresistible vanilla latte

Wanneer je de doosjes opent zie je meteen het mooie reliëf in de oogschaduw. Zo hebben ze net dat ietsje meer en zien ze er niet zo goedkoop uit.De pigmentatie van deze oogschaduw is heel erg mooi! Deze zouden wel een goedkope dupe kunnen zijn voor sommige Urban Decay oogschaduw kleurtjes. Aangezien er twee kleurtjes zijn per doosje kan je ze perfect bij elkaar gebruiken en kan je ze mooi in elkaar blenden. Ze brengen makkelijk aan en blijven een tijdje zitten.

Zoek je dus een leuke en goedkope oogschaduw met een wijde kleurvariatie, dan zijn deze zeker een aanrader. Voor maar €2,89 per stuk kan je ze bij Kruidvat scoren!

Reacties

Populaire posts van deze blog

Book review #1

Makeup Revolution - Skincare producten shoplog + Review

Makeup Revolution - Nudes Eyeshadow Palette