Palladio herbal mosaic powders blushes

Een nieuw make-up merk dat je nu kan kopen bij Boozyshop.nl is Palladio. Het is een beautymerk dat al meer dan 25 jaar bestaat en afkomstig is uit Florida. Palladio wordt bij de professionele beautywinkels verkocht. Ook kan je deze producten vinden bij de high-end verkooppunten in meer dan 40 verschillende staten in Amerika.

Het merk staat er vooral voor bekend dat hun producten kruiden en vitamines bevatten. Ook schijnen hun producten veel kleur te bevatten. Ik was er benieuwd naar en kocht een aantal producten waarvan ik jullie vandaag twee van hun blushes laat zien. Deze blushes heten de Palladio Herbal Mosaic Powder blushes.

Ik kocht de kleurtjes PM02 Desert Rose en PM04 Pink Truffle.










Elke blush heeft 5 verschillende tinten. Het is de bedoeling dat je deze 5 tinten samen mengt met je blush kwast en ze zo op je gezicht aanbrengt, zodat je een mooie natuurlijke kleur krijgt. De blushes bevatten kleine gouden glittertjes, maar op je gezicht merk je er bijna niks van.

Ze hebben een mooie pigmentatie, maar geven ook niet teveel kleur af. Je hoeft dus niet op te letten dat je er teveel van op je wangen aanbrengt. Ik ben heel tevreden met deze blushes en ben benieuwd of hun andere producten net zo goed zijn!

De blushes kosten € 7.95 per stuk. Wil je eens een nieuw merk uitproberen? Dan is dit zeker iets voor jou!

xx Kimberley

Reacties

Populaire posts van deze blog

Empties/Opgemaakt April 2020

Hema - B.A.E. collectie shoplog + Review

Wet 'n Wild - Coloricon Eyeshadow Palettes (nieuwe formule)