Beauté Et Vogue Limited Edition Summer Box

Beauté Et Vogue heeft weer hun seizoensbox uitgebracht en deze keer hebben ze natuurlijk de Summer Box gereleased. De boxen worden 4x per jaar, per seizoen uitgebracht. Deze keer zaten er 22 fullsize producten in de box met de waarde van €275, maar je betaalde slechts €72,50! Hoe leuk als je nieuwe producten wil uittesten aan een betaalbare prijs! Je moet er telkens snel bij zijn want de boxen verkopen altijd snel uit, wat begrijpelijk is, want er zitten steeds super leuke producten in!


De vorige box heb ik niet gekocht omdat er niet zo heel veel producten in zaten die mij aanspraken, of er zaten dingen in die ik al had. Maar bij deze box zitten er slechts 2 producten in die ik al heb gebruikt, en die ik ook super vond. 

Ook hun box waar de producten inkomen, is vernieuwd en heeft een prachtige kleur en vormgeving! Heel wat mooier dan hun vorige roze box met zwarte stippen! Deze gooi ik alvast niet weg en gaat zeker hergebruikt worden.


Als je de doos openmaakt staat er deze boodschap van de eigenaresse Maryam Aftab, een super lieve dame!


Verder zit er ook een checklist in de box waar alle producten die in de box zitten op staan met hun originele prijs!


Benieuwd naar de box? Laten we de box even van dichtbij bekijken...

Product nummer 1 & 2


De eerste twee producten zijn van het merk Andrélon, een welbekend merk in Nederland! In de box krijg je namelijk de Klei Fris & Zuiver Shampoo en de Klei Zuiver & Fris Conditioner

De shampoo is verrijkt met kaolienklei en geeft je haar een fris gevoel en zorgt ervoor dat je haar (bij de haaraanzet) langer fris en schoon blijft. 

Kaolienklei wordt al eeuwen gebruikt bij schoonheidsrituelen en kan als natuurlijk middel worden gebruikt tegen vet haar. Kaolien is een zachte, fijne klei, die bekend staat om haar zachte en zuivere werking op je hoofdhuid en haar. Ook is deze ideaal voor droge punten! 

De conditioner is net als de shampoo verrijkt met kaolien klei, die je haar voedt en hydrateert waardoor je droge punten zacht en verzorgd blijven. Beide producten hebben elk een waarde van €4,99 en bevatten elk 300ml.  

Product nummer 3


Het derde product uit de box is er nog eentje van Andrélon. Deze Fris & Zuiver Droogshampoo behoort tot dezelfde lijn als de shampoo en conditioner. Heel erg leuk dat ze een volledige lijn in deze box hebben gestopt! 

Met deze droogshampoo geef je je haar een verfrissende boost zonder een witte waas achter te laten. De droogshampoo bevat 100% natuurlijke tapioca zetmeel dat vet van het haar op een natuurlijke wijze absorbeert. De droogshampoo zuivert het haar en heeft een frisse geur. De actieve formule tegen vet haar zorgt dat onzuiverheden worden verwijderd en dat je haar meer textuur krijgt. 

Deze droogshampoo heeft de waarde van €5,99 en bevat 245ml

Product nummer 4


Ook deze keer zit er een heerlijke sensitive body butter in de box. Deze is van het merk Zarqa, een merk die we al eerder voorbij zagen komen en een merk waar ik, tot nu toe, heel tevreden over ben geweest. Deze body butter is een intensief verzorgend en voedend product, op basis van Dode Zeezout mineralen en shea butter. 

De rijke boter herstelt en kalmeert de (zeer) droge en gevoelige huid en voorkomt en bestrijdt kloofjes, schilfertjes en een ruwe huid. De huid voelt zacht, soepel en goed gehydrateerd aan, de hele dag door. 

Deze body butter heeft een waarde van €17,99

Product nummer 5


Het vijfde product is een product dat ik al eerder heb getest en waar ik enorm tevreden mee was. Dit is de Garnier - Hydrabomb Tissue Sheet mask. Een geweldig vochtinbrengend masker die de huid laat stralen. Dit gezichtsmasker is doordrenkt met een ultra hydraterend serum en verrijkt met granaatappel en hyaluronzuur. Deze is uiterst geschikt voor ieder huidtype, ook de gevoelige huid! Een geweldige verfrissing voor de zomer en zeker een musthave voor in deze box! Deze heeft de waarde van €2,99.

Product nummer 6


Ook het volgende product uit de box is er eentje die ik al eens eerder heb gebruikt. Deze Inecto Naturals Coconut Body Scrub is een favoriet geworden. Hoewel ik niet echt fan ben van kokosgeuren, is deze heel erg aangenaam en zacht en ook de scrub is heel erg fijn qua korrel en niet pijnlijk voor de huid. 

Deze body scrub bevat 100% pure kokosolie en is dus perfect voor een droge huid. Deze verwijderd perfect dode huidcellen voor een schoon en zijdezacht gevoel. Dit product is geschikt voor de normale tot droge huid. De waarde van dit product is €5,99



Product nummer 7 en 8


Ook de volgende producten horen bij elkaar. Deze Nivea Naturally Good Dagcrème & nachtcrème geschikt voor de normale tot gemengde huid.

De dagcrème is gemaakt van 99% ingrediënten van natuurlijke oorsprong en 1% additionele ingrediënten voor formule stabiliteit en veiligheid en biedt 100% transparantie voor jou en je huid. Hij hydrateert je huid gedurende 24 uur en geeft een fris gevoel, voor een gezond ogende huid. De dagcrème is huidvriendelijk en dermatologisch goedgekeurd. Hij heeft een verfrissende formule met biologische aloë vera. 

De nachtcrème bevat een formule met biologische arganolie en helpt het herstellende vermogen van je huid te ondersteunen gedurende de nacht en laat de huid de volgende ochtend soepel aanvoelen, resulterend in een uitgerust ogende huid in de ochtend. 

Ook de nachtcrème is gemaakt van 99% ingrediënten van natuurlijke oorsprong en 1% additionele ingrediënten voor formule stabiliteit en veiligheid en biedt 100% transparantie voor jou en je huid. Hij hydrateert je huid gedurende 24 uur en geeft een fris gevoel, voor een gezond ogende huid. De dagcrème is huidvriendelijk en dermatologisch goedgekeurd. Beide producten hebben een waarde van €12,99

Product nummer 9


Het volgende product is deze Dove Powered by plants Ginger Oil Body Wash waar ik heel erg benieuwd over ben. Met deze olie kan je douchen zoals met elk ander product. Het leuke aan dit product is dat deze douchegel vrij van zeep, en is extra mild voor de huid. 

Bovendien helpt deze body wash de natuurlijke vochtbalans van de huid in stand te houden en zorgt deze voor een zachte en glanzende huid.  De parfum in de body wash is van 100% natuurlijke oorsprong, met gember en andere natuurlijke oliën voor een verkwikkende douche-ervaring. Ook zijn deze producten cruelty free en veganistisch en de flessen zijn gemaakt uit 100% gerecycleerd plastic! Een echte aanrader!

Deze heeft een waarde van €6,99.

Product nummer 10


Een product dat zeker niet mag ontbreken in de summer box is een zonnebrandolie! Deze Bondi Sands Zonnebrandolie SPF 30 zal zeker de komende maanden een musthave zijn. Deze zonnebrandolie is ontwikkeld om een hoge bescherming te bieden en de huid glad en gehydrateerd te laten aanvoelen, zodat je optimaal kunt genieten van zonovergoten dagen. De formule voelt niet vettig aan, is waterbestendig gedurende 2 uur en heeft een tropische kokosgeur, waarbij ik moet toegeven dat het niet mijn favoriete geur is, maar ieder zijn ding natuurlijk! Deze heeft de waarde van €13,99.

Product nummer 11


Ook zit er een cleanser in de box. Deze is van het merk DA en heet de cleansing 3 in 1 natural. Deze cleanser bestaat voor 98% uit natuurlijke ingrediënten en is verrijkt met een natuurlijke geur van kamille, shea butter en vitamine E. Het reinigt, verzorgt en bovendien hydrateert je gezicht. Geschikt voor alle huidtypes. De waarde van deze cleanser is €6,99

Product nummer 12


Naast de cleanser van het merk DA zit er van hen ook nog een Waterspray in de box. De licht geparfumeerde waterspray is ideaal voor verfrissing tijdens de warme dagen, maar parfum in skin care is normaal gezien niet zo goed voor het gezicht. De flacon heeft een sterke, fijne nevel voor het gezicht en lichaam en geeft een langdurige geur, wat ik liever niet heb in producten voor het gezicht. De waarde van deze is €2,99.

Product nummer 13


Mijn favoriete merk Kneipp zit ook weer in de box! Deze Mini-foot-spa duo is zeker welkom met deze warme dagen. Dit product reinigt en verzorgt de voeten en verzacht eelt. Het voetenbad bevat een hoog gehalte aan puur en zuiverend thermaal bronzout. Hibiscus- en vijgenextract vormen de perfecte combi voor een zachte en herstellende werking dankzij natuurlijke antibacteriële eigenschappen. In combinatie met shea butter biedt het een vochtinbrengende werking met allantoïde en vitamine E.

Deze voetspa heeft een waarde van €2,99.

Producten nummer 14 en 15


Ook deze keer is er aan onze tandjes gedacht, wat erg fijn is, want tandhygiëne is ook een musthave als het op verzorging aankomt. Van het merk Jordan zit er een Green Clean tandenborstel en tandpasta in de box. 

De tandenborstel is gemaakt van duurzame materialen en zijn zorgvuldig geselecteerd met het ook op het milieu. Het handvat is gemaakt van 100% gerecycled en FDA goedgekeurd plastic afkomstig van voedselverpakkingen, zoals yoghurtbekers. De borstelharen zijn gemaakt van bio-based nylon afkomstig van castorolie planten, een hernieuwbare bron. De tandenborstel heeft een waarde van €2,99.

De tandpasta bevat fluoride en xylitol om de beste bescherming te bieden tegen gaatjes. De tandpasta is gezoet met natuurlijke stevia en er is groene thee extract toegevoegd voor de anti-oxiderende eigenschappen. De natuurlijke ingrediënten (98% natuurlijke oorsprong) die in de tandpasta zitten, zijn gemakkelijk biologisch afbreekbaar in de natuur. 100% veganistisch! Deze heeft de waarde van €3,99.

Product nummer 16


Een product waar ik heel erg benieuwd naar ben is deze Olaz Detox & Glow Dagelijkse Scrub. Deze scrub exfolieert op milde wijze, zuivert, verfijnt de huidstructuur en vermindert de zichtbaarheid van poriën. Deze verzorgende en milde formule met door aanraking geactiveerde exfoliërende deeltjes en verrijkt met vitamine E en pro vitamine B5, helpt doffe en dode huidcellen te verwijderen voor een helderdere huid en een prachtig stralende teint.

Deze heeft de waarde van €7,99

Product nummer 17


Zoals altijd zit er ook een anti-transpirant product in de box. Deze keer zit er eentje van het merk Therme in de box. Deze Zero Cream Deodorant is een ideaal product voor mensen met droge oksels. Het product heeft een neutrale geur en is vrij van aluminium en alcohol en bevat daarnaast ook geen parfum. 

De crème biedt 24 uur lang bescherming tegen geur en transpiratie, is dermatologisch getest en laat geen witte strepen achter. Dankzij de afwezigheid van aluminium, alcohol en parfum, is deze crème geschikt voor de gevoelige, sterk reagerende huid. 

De waarde van deze deodorant is €7,99.

Product nummer 18 


Dan het volgende product uit de box is deze Jorgobé Hydrating Glow Serum. Dit serum is een unieke combinatie van botanische oliën vol voedingsstoffen. De hoge concentratie essentiële vetzuren, sterke antioxidanten en krachtige vitamines heeft een voedende, regenererende en verstevigende invloed op de huid. De lichte samenstelling wordt snel opgenomen en is een heuse hydratatieboost, ideaal voor een droge en doffe huid die een glowy boost nodig heeft.

Dit product bevat geen parabenen, cyclische siliconen, sulfaten en minerale oliën. Verder zitten er heel wat goede extracten en oliën in het serum die wonderen doen voor jouw huid.

Dit serum heeft een waarde van maar liefst €40 en bevat 30ml!!! Ik ben er heel erg benieuwd naar...

Product nummer 19


Nog een product waar ik blij van wordt dat het in de box zit is deze Bio-oil Droge huid gel. Het product gaat uit van de bestaande technologie voor crèmes, lotions en body butters voor de droge huid en verbetert deze door het water in de formules te vervangen door olie, zodat het product nagenoeg 100% actief wordt. Het resultaat is een nieuwe gel formule die bestaat voor 97% uit actieve ingrediënten; 50% Bio-oil huidverzorgingsolie, 37% shea butter & verzorgende oliën en 10% vocht aantrekkende ingrediënten.

Deze heeft een waarde van €6,95 voor 50ml

Product nummer 20


Qua make-up zitten er ook producten in de box. Deze keer van het merk Make-up Studio. Er zit namelijk een mascara in de box met de naam Studio False Lash Effect. Vanwege de verbazingwekkende 4D-technologie is deze mascara geliefd bij visagisten over de hele wereld. 

De False lash 4D-Technologie zorgt voor een ultiem 'wauw'- effect en geeft de wimpers extreem veel volume, maximale lengte en een indrukwekkende krul. Het siliconen borsteltje is 2-zijdig: een korte kant om de mascara aan te brengen en een lange kant om de wimpers mooi uit te kammen. 

Ik ben heel erg benieuwd om deze te testen, maar voorlopig open ik deze nog niet aangezien ik al een mascara heb open liggen en ik deze niet kapot wil laten gaan door éénmalig te openen.

De waarde van deze mascara is €19,90, best prijzig voor een mascara!

Product nummer 21


Nog een make-up product in de box is deze van Make-up Studio. Deze heet de Baked Bronzer in de kleur Lumiere 1. Het merk make-up studio is heel erg geliefd bij visagisten en wordt vaak bij opleidingen gebruikt. 

Deze bronzer zorgt voor een 'sunkissed' effect of voor de perfecte contourkleur, maar daar is hij voor mij helaas te oranje voor. Ik heb een heel erg lichte huidskleur dus ik moet opletten dat ik heel lichtjes met dit poeder werk. Wel kan ik deze nog steeds als oogschaduwkleurtje gebruiken. De bronzer bevat een licht gouden shimmer, wat ik liever niet heb in een contour of bronzer.  


De bronzer is verder heel goed gepigmenteerd en let op want als je deze met een kwast probeert op te nemen heb je direct fallout. 



De waarde van deze bronzer is €24,90.

Product nummer 22


Het laatste product uit de box is deze prachtige ketting van het merk Ivy. Deze ketting heet de Beach Treasures ketting en heeft een waarde van maar liefst €59. Dit sieraad past zeker en vast goed bij het thema van de box aangezien deze zomerse ketting is gemaakt met een wit strandschelpje en een goudkleurige kauri schelpje aan een fijn geknoopt kettinkje met details. 


Verder hangt er een goudkleurig hangertje aan met "just shine Darling". Deze ketting was speciaal ontworpen voor de Beauté et vogue box, super leuk!



Dit was alweer de zomer box! Ik ben al heel erg benieuwd naar de herfst variant, want dat is mijn favoriete seizoen! Hebben jullie een box kunnen scoren? Wat was jullie favoriet? 

xx Kimberley


Reacties

Populaire posts van deze blog

Empties/Opgemaakt April 2020

Hema - B.A.E. collectie shoplog + Review

Wet 'n Wild - Coloricon Eyeshadow Palettes (nieuwe formule)