Essence - Fresh & Fit Awake makeup foundation

Ik vind het de laatste tijd erg leuk om nieuwe foundations uit te proberen, vooral omdat merken meer verschillende kleuren aan hun assortiment zijn gaan toevoegen en ze ook meer rekening beginnen te houden met de verschillende huidskleuren, ook voor heel erg bleke huidjes, zoals die van mij .

Normaal gezien koop ik niet zoveel gezichtsproducten van Essence aangezien hun producten meer op matte finishes liggen en omdat ik een droge huid heb, krijgt mijn huid niet genoeg glans en hydratatie zodat het er niet mooi uitziet. Nu zag ik deze Essence - Fresh & Fit Awake Makeup Foundation, en mijn aandacht was meteen gewekt! Eindelijk eens een foundation voor de droge huid!


Ik ging voor de lichtste kleur in het assortiment, 10 Fresh Ivory. In totaal zijn er slechts 4 kleuren, wat helemaal niet veel is. Dit zou beter moeten kunnen! Essence belooft dat deze foundation je huid laat stralen en een oppepper geeft door de vele vitaminen en een healthy glow met medium tot volledige dekking geeft zonder het gevoel dat het zwaar aanvoelt op je huid.

De foundation komt in een glazen flesje met een handig pompflacon wat makkelijk het product verdeeld en het is ook nog eens hygiënisch! Verder is er niet veel speciaals te merken aan de verpakking. Bij essence zijn sobere verpakkingen al lang een ding, daar mag ook wel eens verandering in komen, daar zijn ze bij Catrice toch al een stuk verder in vooruitgegaan.


De foundation voelt licht en luchtig aan, maar toch geeft hij een goede dekking zonder te dik aan te voelen op de huid. Ook verbergt hij erg mooi roodheden in het gezicht wat erg fijn is. Je hebt er niet veel van nodig om resultaat te zien. Ook zie je de mooie glow terug die hij beloofd, ook wanneer je je gezicht lichtjes afpoedert zie je nog steeds de glans erdoorheen wat fijn is. Dit is ook een voordeel wanneer je wat ziek bent en je er op je best wil uitzien. Deze frisse foundation doet absoluut wat hij beloofd en blijft de hele dag mooi zitten. Ook met mijn droge huid is dit een geweldige foundation en zeker en vast een aanrader! 

Met volledige makeup

Ook van dichtbij ziet deze er erg mooi uit

De foundation kost slechts €4,99 en is te koop bij Kruidvat, ook online! Ik ben enorm fan, zeker voor een budgetproduct! Ben je nog op zoek naar een budget foundation en heb je een droge huid? Dan is deze zeker iets voor jou! Het nadeel is dan weer het kleurenassortiment!

xx Kimberley

Reacties

Populaire posts van deze blog

Empties/Opgemaakt April 2020

Hema - B.A.E. collectie shoplog + Review

Wet 'n Wild - Coloricon Eyeshadow Palettes (nieuwe formule)