Essence - Shine last & Go nagellakjes (Gel nail polish)

Essence bracht in de lente/zomer van 2019 maar liefst 50 nieuwe nagellak kleurtjes uit. Deze heten de Shine last & go nagellakjes en zouden sneller drogen dan de lakjes uit de vorige collectie én ze hebben ook nog eens een gel-formule.

De formule zorgt ervoor dat je nagellak langer blijft zitten, een intense kleur en glans geeft en die ook nog eens snel droogt. Wat wil je nog meer van een nagellak! Ook zijn deze nagellakjes ook nog eens Vegan! Deze worden dus niet getest op dieren en ze bevatten ook geen dierlijke ingrediënten. Ik ben benieuwd!


Ik ging voor slechts 3 kleurtjes aangezien ik ze eerst even wilde testen. En aangezien de lente in aantocht is, koos ik voor 3 vrolijke kleurtjes. Deze hebben de namen 48 My love diary, 42 everybody say yeah en 34 mrs. brightside.

48 My Love Diary

Dit kleurtje is zo mooi! Een prachtige oudroze kleur en zeker ideaal voor deze lente! Het lakje bracht heel fijn aan en is enorm goed dekkend in één laagje. Ook droogt het lakje enorm snel en ze glanzen inderdaad heel erg zoals de verpakking zegt.


Ook bij de volgende 2 lakjes is de kleur erg mooi en ze drogen ook heel snel. Jammer genoeg zie je bij deze kleurtjes wel waar je precies hebt gelakt. Je ziet de lijntjes erdoorheen waar je met je kwastje hebt gestreken. Een tweede laagje aanbrengen is dan ook geen optie, want de lakjes drogen zo snel, als je er een tweede laagje overheen brengt de geltextuur er raar gaat uitzien en de lak zich ophoopt tot een dikke brij. Heel mooi ziet het er niet uit. 

42 Everybody Say Yeah


34 Mrs. Bright Side


Het verschilt dus echt wel per lakje en per kleur hoe het lakje aanbrengt. Maar eens je weet hoe je ermee moet werken, zijn het echt wel leuke en fijne lakjes. De lakjes kosten €1,69 per stuk! Echte budget productjes! Deze zijn te koop bij Kruidvat in de winkels en online!

xx Kimberley

Reacties

Populaire posts van deze blog

Empties/Opgemaakt April 2020

Hema - B.A.E. collectie shoplog + Review

Wet 'n Wild - Coloricon Eyeshadow Palettes (nieuwe formule)