donderdag 16 augustus 2018

Makeup Revolution - Pro Supreme Matte Lip Pigments

Makeup Revolution heeft weer een aantal nieuwe producten uitgebracht waaronder deze Pro Supreme Matte Lip Pigments. Ik was wel benieuwd naar deze producten en heb er 3 besteld waarvan ik dacht dat de kleuren wel mijn ding zouden zijn. Er zijn in totaal maar liefst 30 verschillende kleuren beschikbaar variërend van lichte tinten naar donkere.

De kleuren die ik kocht zijn Veil, Visionary en Premonition, een aantal roze/nude tinten die helemaal mijn ding zijn.


De lip pigments hebben een mousse-achtige textuur en zijn enorm goed gepigmenteerd. Ze voelen erg prettig aan op de lippen en zijn niet uitdrogend. Ook brengen ze makkelijk aan door het handige kwastje met fijne punt. Er komt net genoeg product van het kwastje om je lipstick in één keer en gelijkmatig te kunnen aanbrengen.

Wanneer je ze liquid lipsticks aanbrengt hebben ze een lichte glans, maar éénmaal aangebracht drogen ze op tot een matte finish. Het zijn dan ook matte liquid lipsticks! Ik moet wel zeggen dat ze niet meteen opdrogen, je moet toch wel eventjes wachten vooraleer deze zijn gesetteld.

Premonition

Veil

Visionary
Ik ben fan van deze geweldige budget productjes. Zeker de moeite waard om eens uit te proberen. Ze kosten slechts €4,95 per stuk en zijn verkrijgbaar bij Boozyshop.

xx Kimberley

Geen opmerkingen:

I Heart Revolution - Glitter Eyeshadow palettes

Het merk I Heart Revolution heeft weer nieuwe palletjes op de markt gebracht. Deze keer 2 leuke glitter palletjes! Aan de buitenkant dan ...