donderdag 23 augustus 2018

Makeup Revolution - Imogenation Eyeshadow Palette

Het regent nieuwe palettes en samenwerkingen bij Makeup Revolution. De release van de palettes gaat zo snel dat je haast geen ademruimte krijgt om bij te houden wat er allemaal nieuw is verschenen.

Nu hebben ze net opnieuw een nieuwe samenwerking aangegaan met You Tuber Imogenation. Haar kanaal vindt je hier. Ik volg deze persoon zelf niet, maar was wel benieuwd naar de palette omwille van de kleuren die erin zaten.


De buitenste verpakking heeft een glanzende multicolor kleurtje. Heel leuk. Op de achterzijde zie je al een weergave van de kleuren in de palette. 


Ook de bovenzijde van de palette zelf heeft dezelfde kleur en glans. Deze kleur doet mij zo hard denken aan de voorbijgaande zeemeerminnen trend. De onderzijde van de palette heeft een mooie nude tint.


De palette bevat in totaal 20 verschillende oogschaduwkleuren waarvan er 14 matte tinten in zitten. In het midden zit er een rij met grotere pans die 4 tinten bevatten die geweldig funtioneren als overgangskleuren (crease kleuren). Er zitten zowel fellere tinten in zoals die prachtige felrood/roze kleur (You Know), als wat neutrale tinten en rechts wat donkerdere tinten.

Ook zitten er highlightkleuren in en wat metallic tinten op als topper te gebruiken. Een palette die zeker en vast heel erg handig is om mee te nemen onderweg of op vakantie. Er zit vanalles wel wat in. Ook zijn het het soort kleuren die iedereen wel mooi staat.De kleuren zijn goed gepigmenteerd, zowel de matte tinten als de shimmer kleuren zien er heel goed uit. Ze blenden makkelijk met elkaar en zien er goed uit zowel op mijn arm als op de ogen. Ze hebben wel wat kickback wanneer je ze met een kwast probeert op te nemen, zoals je op de foto hieronder ziet, maar na eventjes je kwast af te tikken is dit helemaal verholpen en werken de oogschaduws prima. Rij 1

Angel/ Butterfly/ 2Nice/ Forever Friend/ Huns

Rij 2

Honeybee/ Shoppy/ Lovin Life/ Babygirl/ Raise N Praise

Rij 3

Mills/ Imagine/ OKKKKK/ Pinky Promise/ Berry Blast


Rij 4

You Know/ Get to know/ Sorry not Sorry/ Trying it/ Limo

De kwaliteit van deze palette is net hetzelfde als de chocolate palettes die al uitgekomen zijn. Enkel de Pink Fizz oogschaduw palette verschilt daar wel in. Dit was geen favoriet van mij!

Ik maakte volgende warme ooglook met de palette, mijn favoriete soort tinten!
Ik ben helemaal tevreden over deze palette. Deze kan je hier verkrijgen bij de Boozyshop voor €11,95! Ik ben fan! Wat vinden jullie?

xx Kimberley

Geen opmerkingen:

I Heart Revolution - Glitter Eyeshadow palettes

Het merk I Heart Revolution heeft weer nieuwe palletjes op de markt gebracht. Deze keer 2 leuke glitter palletjes! Aan de buitenkant dan ...