vrijdag 20 juli 2018

Huda Beauty - Mauve Obsessions Eyeshadow Palette

Ik wou al een tijdje de oogschaduws van het merk Huda Beauty uitproberen maar vond €65 voor een grote palette net iets teveel om zomaar eens te proberen. Nu lanceerde Huda Beauty onlangs enkele van deze kleine palletjes. Deze zijn ideaal om te testen en ze kosten een heel pak minder! 

Er zijn heel wat verschillende varianten van deze palletjes, maar ik koos voor het palletje met de naam Mauve Obsessions, eentje met warme kleurtjes dus! De overige variaties kan je hier terugvinden. 


Het palletje heeft een mat zwarte kleur met op de voorzijde al een weergave van de kleurtjes die in het palletje zitten. Het palletje heeft een handig klein formaat om mee te nemen op vakantie én deze heeft ook nog eens een spiegeltje aan de binnenzijde, ideaal voor onderweg.


In elk palletje zitten er 9 verschillende kleuren, heel erg fijn dat er zoveel kleurtjes inzitten zodat je wat keuze hebt om verschillende ooglooks te maken.

In het Mauve Obsessions palletje zitten er 6 matte oogschaduws en 3 metallic kleurtjes die samen ervoor zorgen dat je mooie looks kan creëren. De pigmentatie van zowel de matte als de metallic kleuren zijn geweldig goed. Ook de lichte, matte tinten hebben een goed pigment en zijn duidelijk zichtbaar wanneer je ze swatched.


Ook wanneer je ze aanbrengt hebben ze een geweldig mooi pigment en blenden ze ook makkelijk met elkaar. Ik merkte bij de matte tinten een lichte fallout op wanneer ik de oogschaduws probeerde opnemen met een kwast, maar na even af te tikken is het al verholpen.

Ik maakte volgende ooglook met het palletje...

Ik ben helemaal fan van dit palletje en ga zeker nog verder rondkijken om misschien nog een palletje aan te schaffen. Zeker een aanrader deze! Je kan deze palletjes kopen bij de Franse Sephora (geen douanekosten binnen Europa!) voor €29,99. Je kan ze hier vinden.

xx Kimberley
Een reactie posten

Essence - Too Glam to give a damn oogschaduw palette + LE handcrème

Het is al een tijdje geleden dat ik eens bij Kruidvat was langs geweest en dat wil ook zeggen dat ik al een tijdje niks heb gekocht van Ess...