The Balm - Bonnie-lou manizer highlighter

De populaire highlighter Mary-lou manizer van The Balm is niet meer weg te denken uit mijn collectie en heel veel andere make-up liefhebbers hebben deze wel in hun stash zitten en zijn er zeker en vast heel tevreden over. Het is namelijk één van de populairste budget highlighters! 

Er zijn nog 2 andere lou manizer highlighters verkrijgbaar die niet echt mijn ding waren overigens. Sinds kort is er nog eentje bijgekomen, namelijk deze Bonnie-Lou Manizer. Ik was heel erg benieuwd en natuurlijk moest ik deze ook in mijn collectie hebben.


De verpakking is net hetzelfde als alle andere highlighters uit deze collectie. Er staat een soort 'wanted' kaart op de verpakking weergegeven waarvoor ze gezocht wordt. Heel erg leuk gedaan.


De highlighter komt in een rond doosje met op de bovenzijde ook nog eens dezelfde afbeelding als op het kartonnen doosje.


Aan de binnenzijde zit er een handig spiegeltje, voor de rest ziet het product er vrij simpel uit. Op de foto lijkt de highlighter haast wit, maar deze heeft een mooie licht gouden kleur.



Ik heb een heel lichte huidskleur dus ik moet er op letten bij deze highlighter dat ik er niet teveel van aanbreng ineens en dat ik het product goed in de huid inblend. Anders kan hij te donker ogen.

Net zoals de andere highlighters van The Balm is deze ook super goed gepigmenteerd en heeft deze een mooie glans. Wanneer ik het product opneem met een kwast of op mijn gezicht aanbreng, krijg ik geen fallout wat heel erg fijn is.


Ik bracht hem heel lichtjes aan en dit is het resultaat. Een mooie licht gouden glans op mijn gezicht! Zolang je het aanbrengt naargelang je huidskleur kan deze zeker voor elke huidskleur mooi staan.



Natuurlijk kan je deze ook gebruiken als oogschaduwtopper, enz... wat je zelf graag hebt! Je kan deze hier verkrijgen op de webshop van boozyshop voor €20,49. Een beetje duurder voor een budgetproduct, maar deze zijn het meer dan waard!

Wat vinden jullie?

xx kimberley

Reacties

Populaire posts van deze blog

Empties/Opgemaakt April 2020

Hema - B.A.E. collectie shoplog + Review

Wet 'n Wild - Coloricon Eyeshadow Palettes (nieuwe formule)