Colourpop - In.Nude.Endo highlighter palette

Naast de nieuwe oogschaduw palettes heeft Colourpop nu ook een nieuwe highlighter palette! Deze heet de In.Nude.Endo highlighter palette. Ook deze komt in de zachtroze kleur en is ook afgewerkt met glanzende gouden details. Er staan namelijk overal gouden polkadots op de verpakking! Heel erg tof!
 

Op de achterzijde van de verpakking vindt je de namen van de kleuren terug.


De palette heeft in totaal 6 verschillende tinten die heel erg naar de lichtere kleuren neigen. Zeker en vast een palette voor meiden met een lichte huidskleur! Ook aan de binnenzijde staan de namen van de kleuren weergegeven.


Net als de oogschaduws zijn ook deze highlighters enorm goed gepigmenteerd. Ook hebben ze wat kickback wanneer je ze met een kwast opneemt, maar even je kwast aftikken en alles is weer in orde.

v.l.n.r. Glad You Came/ On The Loose/ Fine Line/ On Tempo/ Morning After/ Losing Sleep


Hieronder enkele foto's waarbij ik de producten draag. Ik ben alvast erg tevreden met dit palletje, zeker een aanrader als je op zoek bent naar een budget topper!

Glad you came

Glad you came

 
On Tempo

On Tempo

Dit palletje is hier verkrijgbaar en kost 18$. Let op als je besteld via de Colourpop site want boven de 22$ (incl verzending) moet je douanekosten betalen en dit kan nog redelijk oplopen bij grote bedragen!

xx Kimberley

Reacties

Populaire posts van deze blog

Empties/Opgemaakt April 2020

Hema - B.A.E. collectie shoplog + Review

Wet 'n Wild - Coloricon Eyeshadow Palettes (nieuwe formule)