Colourpop x Kathleen Lights - Ultra Satin Lip - Dreamy

Onlangs heeft Colourpop hun samenwerking met You Tuber Kathleen Lights gereleased. Er zaten heel wat mooie producten in de collectie maar helaas was niet alles mijn ding. Er was slechts één lipproduct dat mijn aandacht trok en dat is deze Ultra Satin Lip in de kleur Dreamy, een mooie liquid lipstick met een koraaltint.

De matte lipversies van Colourpop zijn niet altijd mijn lievelingsproducten omdat ze toch wel mijn lippen uitdrogen. Ik ben eerder favoriet van de Satin lipproducten waaronder deze. 

Bij de vaste collectie hebben de lipproducten normaal gezien een witte verpakking, maar bij deze samenwerking heeft de buitenste kartonnen verpakking een mooie roze tint met kleine cirkeltjes ter versiering.


Ook de verpakking van het lipproduct zelf is prachtig! De dop en opschrift hebben een mooie rosé gouden kleur. Daar waar de dop sluit, is versiert met rosé gouden sterretjes. Simpel maar chique!


De liquid heeft een mooie peachy roze tint is prachtig en zal zeker een musthave worden voor deze lente/zomer.


De applicators van Colourpop hun producten zijn heel erg handig waardoor de producten snel, makkelijk en precies kunnen worden aangebracht.


Zo ziet de kleur er uit op de lippen. Een heel erg mooie en warme tint.





Heel erg blij met dit lipproduct en zeker een aanrader als je graag liquid lipsticks draagt. Je kan deze hier vinden voor $6,50! Let op want boven de 22$ heb je douanekosten. Wil je dit niet, ga dan ook niet over dit bedrag want anders kunnen de kosten hoog oplopen!

Wat vinden jullie?

xx Kimberley

Reacties

Populaire posts van deze blog

Empties/Opgemaakt April 2020

Hema - B.A.E. collectie shoplog + Review

Wet 'n Wild - Coloricon Eyeshadow Palettes (nieuwe formule)