The Body Shop setje met haarproducten

Naast het setje met aardbeien die ik voor kerst kreeg, kreeg ik ook nog een setje met haarverzorgingsproducten van The Body Shop. Ik vind deze setjes heel erg leuk om cadeau te geven, maar zeker ook om ze te krijgen. Zo kan je verschillende producten testen alvorens ze full size te kopen. Jammer genoeg moet ik ook opletten welke shampoo ik gebruik omdat ik te kampen heb met eczeem.




Dit setje heet 'Rainforest shine' for normal to dry hair. In het setje zitten er 2 flesjes shampoo en 2 flesjes conditioner in reisformaat. Ook krijg je bij dit setje een handige kam om gemakkelijker klitten uit je haar te halen.

De shampoo is een glansshampoo die er voor zorgt dat je haar zijn natuurlijke glans terugkrijgt. Deze producten bevatten geen siliconen, geen sulfaten, geen toegevoegde kleuren en geen parabenen. Deze zijn dus ideaal voor mensen die met huidproblemen te maken hebben.

De producten ruiken heerlijk fris en hebben een plantengeur die heel erg lekker ruikt. Ik heb deze producten nog niet getest omdat ik momenteel nog een heleboel producten liggen heb die ik moet opgebruiken.

Willen jullie dit setje ook proberen, dan kunnen jullie deze kopen bij The Body Shop. Je kan er ook nog andere verschillende soorten setjes en geuren krijgen.

Hebben jullie dit product al getest?

xx Kimberley


Reacties

Populaire posts van deze blog

Empties/Opgemaakt April 2020

Hema - B.A.E. collectie shoplog + Review

Wet 'n Wild - Coloricon Eyeshadow Palettes (nieuwe formule)