NARS Duo Deep throat/Laguna

Nog een duo product dat ik kocht van NARS is dit palletje met de blush Deep throat en de Laguna bronzer.


Deep throat is een perzik-roze blush met een subtiele gouden shimmer erin (zoals Orgasm). De pigmentatie van deze blush is heel goed. Eénmaal met je kwast er over strijken is meer dan genoeg! Hij brengt makkelijk aan en voelt zacht aan. Het is echt een blush die iedereen staat en die bijna bij elke look past.


Het andere product uit de palette is de Laguna bronzer. Dit is de meest verkochte bronzer van NARS en is heel populair bij de beautybloggers. Bij NARS is het wel zo wanneer je een bronzer koopt, deze nog duurder zijn dan een blush. Maar als je ze full size koopt zijn ze ook wel groter. Dit is natuurlijk niet van toepassing op mijn duo pallet. Enkel even een melding :).

De Laguna bronzer is een bronzer die ook kan gebruikt worden door meiden die een heel erg lichte huidskleur hebben, daarom is deze bronzer ook zo populair.
De bronzer bevat een subtiele shimmer, maar is niet overdreven. Je kan hem dus gewoon over je gehele gezicht aanbrengen. Ook heeft hij een mooie gouden glans, zoals de meeste NARS blushes en bronzers.

Kortom, de producten van NARS zijn zeker een aanrader. Wel jammer dat ze hier niet verkrijgbaar zijn en de prijs!!

xx Kimberley

Reacties

Populaire posts van deze blog

Empties/Opgemaakt April 2020

Hema - B.A.E. collectie shoplog + Review

Wet 'n Wild - Coloricon Eyeshadow Palettes (nieuwe formule)