Empties/Opgemaakt April 2020


Er is weer een maand gepasseerd en dit wil zeggen, dat ik weer een opgemaakt artikel voor de maand April voor jullie heb! Ook deze keer heb ik weer een aantal producten opgemaakt die ik aan jullie wil laten zien. Laten we zoals altijd weer beginnen met de douche producten. Het eerste product is een douche gel van het merk Tahiti met de heerlijke geur van watermeloen, ideaal voor deze zomer. Deze heeft een heerlijke, frisse geur en bevat 0% zeep en kleurstof en bevat huidneutrale pH. 


Het volgende product is een douchegel van Nivea die een heerlijke geur van waterlelies heeft en ook nog eens olie bevat die de huid voedt en verzacht. Er zitten ook verzorgende olie parels in de douche gel die voor een zijdezachte schuim zorgen. Je huid wordt hierdoor goed gehydrateerd en voelt zacht en verzorgt aan. De geur is heerlijk fris. 


Het laatste douche product deze maand is deze van Sanex met Zero 0% parabenen, kleurstoffen en zeep! Ideaal voor mensen met een huidaandoening en (zeer) droge huid.


Ook maakte ik vorige maand een Bath & Body Spray op van het merk & Other Stories. Deze spray heet de Sicilian Sunrise Body Mist en deze ruikt hemels naar citroenen op een warme dag! En deze ruikt niet naar van die chemische citroenen, maar naar heerlijke vers geplukte citrusvruchten, mijn favoriet! 

Ook maakte ik een deo op deze maand van het merk Fa, ook eentje die al een tijdje in mijn kast stond die ik ook eens moest opgebruiken. Ik miet zeggen dat het best goed lukt om mijn producten op te gebruiken nu ik er een heel jaar geen nieuwe mag kopen! Fijn om heel wat geld uit te sparen aan onnodige dingen en om te zien dat het geld wat ik aan deze spullen heb gegeven goed besteed is, wanneer ik iets heb opgemaakt! Deze deo was lekker fris met ook een héérlijke citrus/limoengeur. Het enige nadeel is, is dat deze een spuitje had net als de body mist waardoor de straal een beetje te breed spoot en mijn hele zijkant een nat gevoel gaf. De deo spuiten van Nivea enzo zijn veel makkelijker in gebruik. Voor de rest was dit een prima product, zeker voor de zomer! Deze heet de Caribbean Lemon deo.



Ook maakte ik weer een handcrème op. Deze komt van bij de Action en is van het merk Fruity Banana. Ik heb er heel wat in back-up liggen en gelukkig ook want met deze corona - periode is de Action nog steeds gesloten en ik zie het niet zitten op de eerste weken in de drukte te gaan lopen in de winkels, dus ik kan gelukkig nog een tijdje verder. De handcrème ruikt heerlijk naar bananen, maar niet naar een chemische variant, want erg fijn is! Ook is deze heerlijk voedend en plakt deze niet! Hij trekt snel in de huid en voedt je handen enorm goed.


Ook maakte ik deze keer een tube tandpasta op en dit is de enige tandpasta die ik gebruik. Ik kan heel slecht tegen munt geuren, wat bijna in elke tandpasta zit en dit is de enige variant die ik op de één of andere manier wel goed kan verdragen. Dit is de Signal Protection Caries met actieve MicroCalcium & Fluoride


Nog een citroen gerelateerd product is deze Sheet Mask van Tony Moly. Een heerlijk verfrissend gezichtsmasker met heerlijke citroengeur. Een enorm fijn masker wat instant verfrist en hydrateert! Zeker en vast een aanrader deze! Deze is te koop bij de webshop Boozyshop! 


En als laatste een wederkerend product van de Action. Dit lip masker is mijn favoriet en deze heb ik ook altijd in back-up liggen! Als de Action terug open is, moet je deze in huis halen!


Dit was weer alles voor de maand april! Wat hebben jullie deze maand opgemaakt? 

xx Kimberley 

Reacties

Anoniem zei…
Best Online Casino - Kadangpintar
This site is part of Kadangpintar online gambling network 온카지노 and will help you in your 메리트카지노 gambling business 1xbet korean in a way possible without compromising your

Populaire posts van deze blog

Hema - B.A.E. collectie shoplog + Review

Wet 'n Wild - Coloricon Eyeshadow Palettes (nieuwe formule)