Lush shoplog

Onlangs postte ik al een shoplog van de cadeaubox die ik kocht bij Lush. Ik had ook nog andere spulletjes gekocht, maar het werd een beetje teveel om in 1 artikel te plaatsen. Daarom heb ik deze aparte shoplog voor jullie. 

Nu de kerstcollectie terug te koop is, vind ik het altijd leuk om een aantal producten in te slaan aangezien er veel producten  maar een tijdje verkrijgbaar zijn. De kerstcollectie van Lush is mijn favoriete collectie, dus ik heb ook dit jaar enkele producten ingeslagen. Dit is wat ik heb gekocht:

Golden wonder

"Dit gouden badwonder heeft een heerlijk frisse geur, dankzij de oliën van zoete sinaasappel en limoen én een scheutje cognac olie! En... er zit een verrassing binnen in! Schud er maar eens mee... Wat zou dat nou zijn?
Golden Wonder heeft een geweldige frisse geur, die extra opwekkend is als het buiten koud en somber is."

€6,45/220gr


Pumkin bubble bar

"Pumkin is het zusje van de Mumkin Bubble Bar! Verkruimel een stuk Pumkin onder de stromende kraan voor een heerlijk bad vol zachte bubbels.
De geur van Pumkin herken je misschien, het is de heerlijke geur die we ook in onze Figs and Leaves zeep gebruiken, met ylang ylang en oranjebloesem absolue."

€4,95/100 gr


Christmas penguin bubble bar

"Het uiterlijk van dit schatje is gebaseerd op Little Pinguins die je vindt op Philip Island in Australië, het zijn de kleinste pinguins ter wereld!
Liefhebbers van douchegel The Olive Branch gaan spontaan een liedje zingen, de oranjebloesem absolue en Siciliaanse mandarijnolie verfrissen en geven je een lekker Mediterraans vakantiegevoel. In The Christmas Penguin vind je ook maïsmeel, het maakt het water zachter."

5,25/100 gr


Star light, star bright bath melt

"Straal als een sterretje in de donkere nachten met deze frisse Star Light Star Bright vol citroen. 
Dit is een extra speciale bath melt, hij zorgt voor een schitterend fris bad. Het hart van deze ster bestaat uit romige sheaboter, waardoor je badwater heerlijk romig en zacht wordt. Terwijl Star Light, Star Bright ster smelt transformeert hij je water in een zilveren poel, alsof je een bad neemt tussen de sterren!
Verfrissende gember- en limoenolie versterken positieve gevoelens en geven je een lekkere opkikker."
€5,95


Let op wanneer je deze uitpakt! Binnen de paar seconden hang je gegarandeerd vol met glitters!

Sugar plum fairy

"De inspiratie voor deze sugar scrub komt van Tsjaikovsi's ballet de Notenkraker, dat altijd rond de kerstdagen wordt opgevoerd. De Sugar Plum Fairy heeft een lichte, delicate geur en zorgt voor een gladde, heerlijk geparfumeerde huid na gebruik. De geur krijgt ze van ylang ylang, vetivert, jasmijn absolue en sinaasappelbloesem.
De Sugar Plum Fairy is een online exclusive en slechts beperkt verkrijgbaar."

€5,50/100gr


Creamy candy

"We gebruiken echte vanille, gemaakt van de stokjes van de tropische orchidee, om onze Creamy Candy Bath die heerlijk zoete geur te geven. Deze fantastische roze Bar, met een lief bloemetje, is ons meest donzige bad. Verkruimel onder stromend water als je zin hebt in iets zoets."

€5,55/100g



Santa's lip scrub
 
"Dit is de perfecte lipscrub voor kerstengeltjes! Maar natuurlijk is deze heerlijke voor iedereen die van zachte, mooie lippen houdt! Santa's Lip Scrub heeft de smaak van cola snoepjes, lekker!
De suiker verwijdert op een zachte manier droge velletjes, zodat ze prachtig glad worden. Hierna gebruik je natuurlijk de limited edition Santa Baby Lip Tint, voor prachtige rode lippen."
€9,50 
De hartjes rondom de scrub zitten bovenaan de verpakking, deze zijn eetbaar! Hoe leuk bedacht :)

Furoshiki blue birds

"Fleurige vogeltjes zorgen ervoor dat je cadeautje nog leuker ontvangen wordt! Maar je kunt deze knot-wrap natuurlijk ook als sjaal dragen. Of in je haar doen!
Deze verpakkingsmethode (furoshiki) is Japans, in Japan zijn ze duurzaam bezig wanneer ze een cadeau geven als ze bij iemand op bezoek gaan. Ze knopen hun geschenk namelijk in een doek, die steeds weer hergebruikt wordt. Als je daar een cadeau ontvangt dat op een dergelijke manier verpakt is, geeft de ontvanger de Furoshiki weer terug aan de gulle gever. Maar dat hoeft natuurlijk niet! Omdat wij nogal dol op duurzaam zijn, hebben we deze Japanse traditie enthousiast geadopteerd. We hebben diverse Furoshikis ofwel Knot-Wraps ontworpen, deze zijn gemaakt van 100% gerecycled plastic!"
€4,05


Hebben jullie al inkopen gedaan bij Lush van de kerstcollectie? Welke is jullie favoriet of jullie aanrader?

xx Kimberley


















Reacties

Jouvence zei…
de lip scrub ziet er super uit.!

Populaire posts van deze blog

Empties/Opgemaakt April 2020

Hema - B.A.E. collectie shoplog + Review

Wet 'n Wild - Coloricon Eyeshadow Palettes (nieuwe formule)