Opgemaakt/ Empties Sept & Okt 2020

Hier ben ik weer met een nieuw opgemaakt artikel! Het is al eventjes geleden dat ik er nog eentje gemaakt heb, maar ik had niet zoveel producten ineens en ik heb toen besloten om weer een artikel te maken voor 2 maanden. Hier zijn dus de producten die ik de laatste 2 maand heb opgebruikt.

Het eerste product is een neusstrip met de naam Pig-nose clear black head om mee-eters weg te halen. Deze is van het Koreaans merk Holika Holika en deze kocht ik ooit eens bij Boozyshop. Fijne neusstrips, maar je moet ze goed natmaken, anders blijven de lijmresten op je neus achter die erg plakkerig zijn.


Ook maakte ik dit sheet masker op. Deze komt uit een set die ik ooit eens bij de action kocht. Ze zijn enorm goed doordrenkt, zijn verkoelend, ruiken mild en zijn heel goed voor de huid!


Ook maakte ik weer 2 van de Action - Hydrogel lip maskers op. Heel erg fijne maskers die al verschillende keren hier voorbij zijn gekomen! Ik sla deze elke keer in wanneer ik bij de Action kom en ga deze zeker blijven verder gebruiken. Ze maken je lippen heel erg zacht en gehydrateerd en hebben ook een plumping effect waarbij je dat tintelend gevoel krijgt. Voor diegene die daar niet van houden, is dit niet iets voor jou!


Van het merk Pixi gebruikte ik deze Vitamin-c Caviar Balm op. Dit is een leave-on mask die ik voor het slapengaan aanbracht. Een wat dikkere substantie dan dat ik van Clinique gewend ben, maar deze is ideaal voor de herfst/lente. En voor wie van citrus geuren houdt, deze geur is GE-WEL-DIG! Zeker een aanrader! Dit kleine tubetje komt uit een setje met 3 producten die ik kocht om eens te testen. Zeker iets wat ik opnieuw zou kopen!


Dit product was niet zo een favoriet. Deze Cougar - Bee Venom day moisturiser kreeg ik ooit eens bij een Deauty box en heb ik enkele keren gebruikt, maar het was niet mijn ding. De producten bevatten bijengif om je huid strakker te maken, maar mijn droge huid werd er erg trekkerig van. Deze heb ik niet opgebruikt, maar gaat wel weg aangezien hij al een tijdje geopend is.


Van The Body Shop maakte ik 2 producten op van dezelfde lijn, namelijk die met shea boter, één van mijn favoriete lijnen! Ik maakte de body butter op van deze lijn waar ik er ook al een aantal van heb opgemaakt.  


Alsook de handcrème van hun Shea boter lijn is op! Beide heel erg voedende producten en ideaal voor de heel erg droge huid en de geur is heel erg fijn in het najaar maar ook in de zomer!


Ook maakte ik deze scrubgel op van Kruidvat eigen merk. Deze is geschikt voor alle huidtypes en heeft een fijne korrel. heel fijn product! maakt je huid goed zacht en reinigt goed.


Deze Reinigingsgel van Neutrogena is hier ook al een keertje voorbij gekomen. Een heel fijn product die je bij Di kan vinden.


Dan nu enkele douchegels die ik heb opgemaakt afgelopen tijd...

Deze zomerse douchegel van Tahiti met watermeloen geur was heel erg lekker fris, een enorme aanrader voor de zomer!


Deze van Dove met granaatappel is ook een favoriet die al enkele keren is teruggekomen.


Volgende producten waren Limited edition. Deze van Nivea met de naam Splashy ocean vond ik bij Action.


Ook deze van Fa waren limited edition en vindt je bij elke supermarkt.


De laatste zomerse douchegel met de naam Italian garden is deze van Palmolive en was ook een Limited edition (Action).


Ook maakte ik nog een tube tandpasta op. Deze van Signal is de enige die ik gebruik.


Ook maakte ik nog 2 producten van het merk Zoella. Deze zijn niet meer verkrijgbaar jammer genoeg aangezien het merk verdwijnt. Deze waren erg fijn! Deze peach body sorbet was heerlijk en rook net hetzelfde als die perzik snoepjes.


Het tweede product is deze Scooper Dooper - Foaming bath soak, een soort badschuim. Het zou enorm moeten schuimen, maar jammer genoeg deed het niet echt wat het moest doen. Wel rook deze enorm fijn.

Als laatste nog een body mist van The body shop met de naam White musk breeze. Jammer genoeg deze een beetje te lang laten staan en deze is slecht geworden. Ruikt enkel nog naar alcohol wat niet echt aangenaam is.


Dit waren alle producten die ik de laatste tijd heb opgemaakt. Ik ga de laatste eind december online zetten!

xx Kimberley

Reacties

sabarpadlo zei…
Casino | Hendon Mob | JamBase
Check out this incredible show featuring 'The Best of 서울특별 출장샵 Hollywood', a new show featuring some of the biggest, best and best 포항 출장샵 in rock, 의왕 출장마사지 roll, 시흥 출장안마 entertainment 파주 출장샵

Populaire posts van deze blog

Empties/Opgemaakt April 2020

Hema - B.A.E. collectie shoplog + Review

Wet 'n Wild - Coloricon Eyeshadow Palettes (nieuwe formule)