Opgemaakt/Empties Januari 2020

Ik liet jullie in een eerder artikel al weten dat ik dit jaar mij ga focussen om producten die ik heb op te gebruiken en enkel nog nieuwe dingen te kopen als alles van die categorie is opgemaakt. Zo blijf ik niet met dingen zitten die ik niet gebruik en moet ik ook geen spullen weggooien die over datum zijn of kapot zijn omdat ik ze niet heb gebruikt. 

Het leek mij wel leuk om jullie per maand te laten zien wat ik allemaal heb opgebruikt. Zo hebben jullie een beetje een idee van wat ik per maand heb opgebruikt en zo kan ik ook nog een kleine review bij elk product schrijven. Dit zijn alle producten die ik in de maand januari heb opgebruikt...


Het eerste product waarmee we beginnen is meteen ook één van mijn favorieten! Tijdens de feestdagen krijgt Lush elke keer de Snow Fairy lijn binnen en deze is al jaren erg populair en favoriet! Zo heb ik ook in november de parfum spray van deze geur gehaald en ik zal er dan ook erg zuinig mee omspringen aangezien deze enkel tijdens de kerstperiodes verkrijgbaar zijn! 

Voor wie niet van mierzoete geuren houdt is dit zeker geen aanrader, want deze ruikt naar de welbekende 'neuzen' (zoete snoep) van Gent. Als je hier bent moet je deze zeker even proeven! Ik haalde deze keer slechts een klein flesje douchegel van de Snow Fairy lijn van 250g. Ik wil er niet teveel van in huis halen aangezien ik deze niet te veel wil gebruiken. Anders ben ik de geur snel beu en hou deze liever speciaal voor de kerstperiode. Zeker een aanrader als je van zoete dingen houdt!


Van zoete dingen gesproken, dit is er ook zo eentje. Deze Berry Jam body scrub van Zoella beauty heeft ook een mierzoete geur. Deze bevat een heerlijke bessen geur en bevat echte kiwi zaden voor een heerlijk scrub effect. Jammer genoeg gaat dit merk niet lang meer bestaan heeft Zoella (op You tube) aangekondigd, aangezien ze de beautylijn stopzet. Dit was dan ook een product uit haar vorige zomercollectie. Jammer dat ik deze niet meer kan krijgen, want deze was erg fijn! 


Dan een product waar ik een haat/liefde verhouding mee heb is deze Spa Secrets Magic of Brasil Maracuja & acaï berry body oil van Kruidvat. Het product zelf is geweldig en ik heb er dan ook een lange tijd mee gedaan want je hebt niet zoveel nodig aangezien de olie heel erg voedend is voor je huid (ideaal voor droge huid) en de geur is geweldig, maar de fles lekt als een gek! 

Ook al gebruikte ik het product niet, ik had altijd een oliekring op mijn kast. Ook wanneer ik het telkens opkuiste liet het een vette plek achter. Het product zelf is super, aan de verpakking mag er wel wat gedaan worden!


Ik maakte naast de scrub ook nog deze Soak Opera Bath & Shower cream van Zoella Beauty op. Deze heb ik al 2x eerder gekocht en deze had een lichte, aangename geur en werkte prima, maar schuimde bijna niet. Ook deze zal binnenkort niet meer verkrijgbaar zijn jammer genoeg. 


Volgende doucheproduct is deze Dove Shower mousse met katoenolie. Deze kwam bij de laatste beautéetvogue box die ik kocht. Heerlijke zachte geur, en aangenaam op de huid! Een aanrader!


Ik gebruik elke dag handcrème, ook omwille van mijn werk aangezien ik veel met mijn handen in water zit en mijn handen was. Aangezien ik al een droge huid heb, is het ook aan te raden om mijn handen veel in te smeren, anders gaan ze heel snel kapot. Deze handcrème van de Action is dan ook één van mijn favorieten geworden, en ik heb er nog een aantal in voorraad liggen omdat ik bang was dat dit maar een tijdelijk product zou zijn.

Deze heeft een heerlijke bananengeur, en ruikt niet chemisch! Een echt lekker geur! En hij werkt nog eens prima! Hydraterend en trekt snel in! En hij is ook nog eens lekker budget! Deze kost nog geen euro per stuk!



Omdat ik regelmatig swatches maak, haal ik vaak goedkopere pakjes met reinigingsdoekjes in de Aldi en/of Action, Primark enz.. Ze zijn daar goedkoper en ze zijn niet voor op mijn gezicht te gebruiken! 


Al jaren een favoriet merk van mij is Zwitsal! Een zachte, heerlijke geur die ik overal gebruik. Het wasmiddel, de wasverzachter, de deo (onlangs uitgekomen) en zelf de parfum heb ik allemaal liggen! Niks heerlijker om in vers gewassen lakens te kruipen die naar Zwitsal ruiken! 

Ook koop ik af en toe een fles van deze zeepvrije wasgel! Gewoon om eens af te wisselen en omwille van de heerlijke geur! Deze kan je nu ook gewoon bij Aldi kopen en ze hebben ook nog eens een handige pompflacon!


Nog een product die ik uit één van de vorige Beautéetvogue boxen haalde is deze Therme Zen White Lotus Rice Shower Scrub. Deze heeft een heerlijke, zachte Spa geur en bevat een heel erg fijne korrel die wel goed scrubt, maar die niet hard is voor de huid! Heerlijk product! Zeker een aanrader.


Dan nog meer Dove producten. Deze Douchegel met granaatappel is mijn absolute favoriet! Een geweldig lekker geur! De crème is zacht op de huid en voedt ook je huid heel goed.


Ook de deodorant met dezelfde geur is een absolute favoriet!


Dan nog een Shower foam met framboosgeur die ik opgebruikte van Nivea was erg aangenaam in gebruik. Zachte mousse en lekkere geur. Deze kocht ik bij Action, waar ze wel wat goedkoper zijn dan bij de Kruidvat etc...


Dan nog 2 douche crèmes met een warmere geur! Deze van Palmolive heeft een heerlijke geur van karité boter, heerlijk voor de koude winterdagen! Deze voedt de huid enorm goed aangezien deze een hydraterende melk bevat om je huid nog beter te voeden en verzachten. Ook deze kocht ik bij Action.


De tweede warme geur is mijn absolute favoriet die ik al tientallen keren opnieuw heb gekocht. Deze ruikt ongelofelijk lekker en ik ben ook momenteel aan de body butter en handcrème bezig van deze lijn! Heerlijk!


Nog een douchegel die ik al een aantal keren kocht en een echte favoriet is, maar die ik liever in de lente/zomer gebruik is deze van Kneipp! Een echte lekkere citrusgeur! Ideaal om 's ochtend te gebruiken om wakker te worden! 


Ook maakte ik 2 voetcrèmes op. De eerste is deze van Naobay, een merk die ik vaak bij Deauty Box kreeg. Ikzelf koop deze box niet meer aangezien er altijd dezelfde merken inzaten en producten die ik niet gebruikte. Ik maakte deze op omdat deze weg zou zijn, maar zou deze niet echt speciaal opnieuw kopen. De geur was wel lekker, want deze rook naar orangettes (chocolade met sinaasappel). Verder was er niet veel speciaals aan dit product.


Het tweede voetproduct was deze van Hansaplast repair & care crème. Aangezien ik snel kloven, eelt enz op mijn voeten heb, smeer ik ze elke avond in met een product, zo blijven ze lekker zacht en gehydrateerd! Deze was wel erg vettig en kleverig, dus aan te raden om er sokjes overheen te dragen! Niet mijn favoriet, maar doet wel zijn werk!


Deze handcrème van Purol is wel een favoriet! Deze voedt je handen enorm goed, en bevat pro vitamine B5, die de huid helpt bij de opbouw van haar natuurlijke beschermlaag en de vochtbalans van de huid langdurig verbetert. Ook trekt deze snel in de huid! Bij Kruidvat te koop! Echt een aanrader! Ook hun lippenbalsem in een potje is hemels!


Ook de welbekende lipmaskers van Action heb ik al een tiental keren opnieuw kocht en wat zijn ze fijn! Zeker een aanrader, hydraterend en plumping!


In een Di beauty box zat deze Roger & Gallet Douchegel met vijgextract en aloë vera. Heel fijne en frisse douchegel. Te koop bij de Apotheek!


Dan een product waar ik niet zo tevreden van was is deze Unani absolute care night cream die ik ooit ontving in een Deauty box. De crème was té dik, vettig en ik kreeg er instant puistjes van wanneer ik deze had gebruikt. Ik heb deze dan ook niet opgebruikt en doe deze weg omdat het mijn huid niet goed doet. Geen favoriet dit!


Dan nog een product dat ik wegdoe omdat het niet goed meer is, is deze Yes to Carrots body scrub. Hij ruikt niet lekker meer en heeft een rare textuur gekregen, dus ik ga deze niet meer gebruiken. Jammer maar helaas! Dit is dus de reden waarom ik mijn spullen wil gaan opgebruiken vooraleer er nog meer producten kapot gaan!


Deze 2 producten van Etos waren heel erg fijn! Ik kocht namelijk de Cleansing gel voor alle huidtypes met Aloë vera en komkommer- extract en de Cleansing peeling. Beide erg fijne producten. Jammer dat de peeling een kleinere verpakking heeft als de gel, want de peeling was eerder op dan de gel. Met de gel heb ik trouwens een lange tijd gedaan en hij werkte erg goed! Hij maakte mijn huid enorm zacht en gehydrateerd! Ook de peeling was erg fijn! Een fijne korrel en deed goed zijn werk! Deze zou ik absoluut opnieuw kopen en ze zijn lekker budget!



Nog een product uit een Di beauty box is deze Regenerating body oil met granaatappel van Weleda. Een heel erg fijne lichaamsolie die goed verzorgde en snel introk en ook nog een lekker rook!


Ook maakte ik deze keer 3 mini parfums op. Deze zijn allemaal van het merk Victoria's Secret. Ik kocht een aantal jaar geleden op Curaçao op vakantie een set met een aantal mini's om te proberen en ze bleven hier maar liggen. Nu gebruikte ik ze elke dag wanneer ik ging werken en nu zijn ze eindelijk op. 

Mijn favoriet is Bombshell, jammer dat je deze hier niet kan krijgen, want deze zou ik echt opnieuw kopen! De andere heet heavenly, maar op de derde staat er geen naam en ik heb ook geen verpakking meer, maar ook deze 2 ruiken heel erg lekker!


Eén van mijn favoriete mascara's is deze van Maybelline! Deze heet de Great Lash Mascara in de kleur Blackest Black. Deze heb ik al een aantal keren herkocht, maar momenteel heb ik een nieuwe favoriet die jullie binnenkort wel voorbij zullen zien komen!


Ook maakte ik een donut bruisbal van het merk I <3 Revolution op met de geur van zwarte bessen! Heel erg lekker. Een fijne bruisbal maar niet echt iets wat ik per sé opnieuw zou kopen. Ik kan jullie de bruisbal niet meer laten zien (staat wel op mijn instagram!). Deze bruisballen zijn te koop bij Boozyshop


Van het merk Holika Holika (asian skincare verkrijgbaar bij Boozyshop) kocht ik een setje van 3 gezichtsproducten waaronder deze calming moist cream zat met aloë vera. Een heel erg fijn product, maar wel wat aan de prijzige kant. Als je een gevoelige huid hebt die wel wat hydratatie kan gebruiken, dan is dit zeker iets voor jou! Deze verzacht de huid enorm en maakt deze super zacht.


Ook een product uit de laatste Beautéetvogue box die ik kocht, zijn deze Sensitive Hydra Booster Ampullen. Dit is een kuur om 7 dagen na elkaar te gebruiken. Elke dag breek je een ampulle open en smeer je deze in op je gezicht. Deze is voor alle gevoelige huidtypes en geeft een directe hydratatieboost. Ik moet zeggen nadat ik deze aanbracht, toch nog een ietwat trekkerige huid had. De ampullen bevatten hyaluronzuur die de elasticiteit, stevigheid en vochtgehalte van de huid verhogen.

Mijn huid werd na een week goed gevoed en zag er mooi en zacht uit. Een aanrader!


Qua gezichtsmaskers gebruikte ik deze van Tonymoly (Asian Skincare te koop bij Boozyshop). Dit was een sheet masker met tea tree extracten, ideaal voor de onzuivere huid met puistjes! Deze mag je 20-30 min aan laten en verzacht je huid enorm. Het masker tintelde wat op de huid en na afloop zag mijn voorhoofd en wangen wat rood en voelde het wat warm aan, maar verder voelde deze erg fijn aan. Mijn huid was zacht en verzorgt.


Van Zoella Beauty maakte ik ook deze Banana shower foam op. Toen ik aan de fles rook, rook deze zo lekker naar echte bananen, maar eens ik deze begon te gebruiken, werd ik misselijk van de geur. Ook al staat er op de verpakking 'infused with banana extract', toch ruikt deze enorm chemisch en smerig. Jammer genoeg heb ik nog een backup staan van deze die ik zal moeten opgebruiken, maar ik zou hem anders niet opnieuw kopen!


Dit waren alle producten die ik in januari heb opgemaakt. Heel erg blij dat ik een aantal dingen heb kunnen opgebruiken! Ook nog een kleine update, in januari heb ik enkel mijn vaste uitgaves en enkel boodschappen (eten en drinken) gekocht. Verder niks van kledij, makeup, enz... Heel erg blij dat de eerste maand al vlekkeloos is verlopen! Ook heb ik al een aantal dingen kunnen verkopen, waarbij ik ook al 200 eur heb terug verdiend! Een echte motivatie om verder te doen in februari! 

xx Kimberley

Reacties

Jessica J. zei…
Wauw, wat veel! Ik ben trouwens een van die mensen die echt niets met Snow Fairy hebben, haha. Nu was de geur afgelopen kerst wel iets anders door de toevoeging van limoenolie en kon ik hem beter aan.
Nicky zei…
Wat heb jij veel opgemaakt..
Fijn he om producten daadwerkelijk op te maken. Van de shea lijn van TBS ben ik ook groot fan, vooral de body butter vind ik heel fijn

Populaire posts van deze blog

Empties/Opgemaakt April 2020

Hema - B.A.E. collectie shoplog + Review

Wet 'n Wild - Coloricon Eyeshadow Palettes (nieuwe formule)