Nieuwe producten Essence 2014 - Gezicht

Zoals je in de vorige blogposts kon lezen, zijn dit de nieuwe producten van Essence die beschikbaar zijn vanaf half februari. Deze keer zijn het de gezichtsproducten.

Essence All-in-one CC cream clear & correct (NIEUW) 


Deze nieuwe CC cream camoufleert de onregelmatigheden, puistjes en roodheid op je huid en zorgt voor een egale en zachte teint. De formule is licht, maar dekt perfect. Hij bevat SPF 30 en zal dus perfect zijn voor het zonnige voorjaar. Deze cc cream is enkel verkrijgbaar in een lichtbeige tint.
Adviesprijs: €3.99

Essence all about matt! Oil control make-up base (NIEUW)


Deze nieuwe make-up basis zorgt voor een langhoudende egale teint en helpt de vette huid in balans te brengen. Ook de poriën worden fijner en het helpt een glimmende huid tegen te gaan. Deze basis wordt onder een foundation gebruikt.
Adviesprijs: €3.39

Essence all about matt! Oil control paper (NIEUW) 


Deze speciale matterende papiertjes absorberen overtollige talg en gaat het glimmen van de huid tegen. Het papier heeft een roze kleurtje en heeft een makkelijke verpakking met handige opening zodat je elk papiertje gemakkelijk kan gebruiken. 
Adviesprijs: €1.99

Essence stay all day 16h long-lasting powder (NIEUW)

















Een fluweelzachte poeder met ultrafijne textuur die je gezicht een zijdezachte look en egale finish geven en die de hele dag blijft zitten. Deze tinten kan je perfect combineren met de populaire stay all day 16h long-lasting make-up en bieden een medium dekking. Verkrijgbaar in 4 tinten.
Adviesprijs: €3.59

Essence mattifying compact powder (NIEUW)


Deze poeder heeft een zijdezachte textuur, laat zich makkelijk aanbrengen en zorgt voor een vlekkeloze teint die niet glimt. Deze serie wordt uitgebreid met een nieuwe lichte tint. Verkrijgbaar in 6 tinten.
Adviesprijs: €2.89

Essence blush up! Powder blush (NIEUW)


Essence brengt opnieuw een blush uit met "ombre" stijl (aflopend van donker naar lichte kleur). Deze zachte semi-transparante textuur heeft een subtiele dekking en geeft de wangen een mooi fris accent. Deze blush zal verkrijgbaar zijn in 2 kleurencombinaties, één voor een subtiele look en één voor een opvallende look.
Adviesprijs: €3.59

Essence match2cover! cream concealer


Deze crèmige concealer geeft een bijzonder hoge dekking waarmee je de onzuiverheden van de huid en donkere kringen rondom de ogen kan wegwerken. De concealer is eenvoudig met je vingers aan te brengen en verminderd in één oogopslag vervelende kwaaltjes zoals mee-eters. Een setje bevat 2 tinten die met elkaar gemixt kunnen worden tot een perfecte kleur. Nu ook in een rosé-beige versie verkrijgbaar.
Adviesprijs: €2.59

Essence coverstick


Deze stick camoufleert snel en effectief zichtbare puistjes, rode vlekken en onzuiverheden van de huid. Verkrijgbaar in 4 verschillende tinten, waaronder 1 nieuwe kleur.
Adviesprijs: €1.99


Dit waren alle nieuwe producten qua gezichtsproducten. Er komt nog een laatste blogpost met de nagelproductjes die jullie kunnen verwachten. 

xx Kimberley















Reacties

Jouvence zei…
de Essence all about matt! Oil control make-up base lijkt me wel wat xx
Idd ben er ook benieuwd naar :) xx

Populaire posts van deze blog

Empties/Opgemaakt April 2020

Hema - B.A.E. collectie shoplog + Review

Wet 'n Wild - Coloricon Eyeshadow Palettes (nieuwe formule)