Makeup Revolution - Bleeding heart baked highlighter

Ik kan tegenwoordig de tel niet meer bijhouden van welke producten Makeup Revolution allemaal uitbrengt. Er komen zoveel nieuwe en leuke producten op de markt dat je op de duur niet meer weet welke er allemaal te koop zijn.

Wel zag ik dat ze een nieuw product hadden met de welbekende heart shape. Dit keer is het geen blush of bronzer, maar een highlighter! Deze heet Bleeding heart en is een baked highlighter, eentje met veel pigment dus, of dat hopen we toch op zen minst! Laten we het product even bekijken... 


Het product komt in een matzwarte verpakking met daarop de afbeelding van een bloedend hart, zoals het product ook heet.


Net zoals de andere heart producten uit de collectie heeft ook deze een kartonnen verpakking aan de buitenkant. Op de bovenzijde staat de naam en wederom een afbeelding van een bloedend hart.


Jammer genoeg zat de highlighter zelf heel erg los in het doosje. De plastic verpakking waar de highlighter in zit zat helemaal los in het kartonnen doosje. Ik neem aan dat het een budgetproduct is maar de afwerking van de verpakking had wel wat beter en steviger gemogen. Niet echt stevig ook! Dit zou ik dus zeker niet meenemen onderweg met de angst dat deze zou breken! 


Verder ziet de highlighter zelf er wel mooi uit! Een mooie roze tint met gouden flakes erdoorheen en heel wat kleine shimmer deeltjes. Uiteraard kan je deze niet alleen als highlighter gebruiken, maar ook als blush topper en/of oogschaduw!

Voor mij persoonlijk is deze nog iets te donker voor mijn bleke huid, maar op zich is het een pracht van een product! Het pigment zit goed en hij blend ook makkelijk in de huid. Wanneer je de highlighter aanhebt is het ook meer glans dan shimmers.



Je kan deze highlighter hier vinden op de site van Boozyshop voor maar €5,95. Wat vinden jullie ervan?

xx Kimberley

Reacties

Populaire posts van deze blog

Empties/Opgemaakt April 2020

Hema - B.A.E. collectie shoplog + Review

Wet 'n Wild - Coloricon Eyeshadow Palettes (nieuwe formule)