Urban Decay - Heavy Metals palette

Urban Decay heeft de laatste tijd weer heel wat mooie palettes uitgebracht en ook de kwaliteit ervan is veel beter dan enkele vorige palettes zoals de Spectrum palette waar niet zoveel pigmentatie bij te zien was. 

Deze Heavy metals palette daarentegen zag er net het tegenovergestelde uit. Ik zag bij veel meiden hun reviews dat deze palette een geweldige pigmentatie had. Deze palette bevat namelijk alleen maar oogschaduws met een metallic finish.


De verpakking is al helemaal geweldig en anders dan andere palettes. Deze klap je niet open zoals een normale palettte maar deze schuif je als het ware open. De paarse bovenkant met golfjes is een plastic omhulsel waar de palette zelf in geschoven wordt.


De palette zelf heeft een gunmetal kleur en heeft een grote spiegel in het midden die de soort kleuren gelijk van elkaar verdeeld. De fellere kleurtjes aan de ene kant, de warme tinten aan de andere kant. Leuk dat de palette zo is ingedeeld maar handig om de spiegel te gebruiken is het niet. Verder is het een prachtige vormgeving.


Er zitten 20 verschillende oogschaduws in de palette. Dit zijn de 20 populairste oogschaduws van Urban Decay. Deze hebben voor deze palette een nieuwe formule gekregen met extra veel metallic, zodat ze heel intens en glanzend zijn.

Deze oogschaduws zijn dus ideaal om als oogschaduw topper te gebruiken op het bewegend ooglid.

v.l.n.r Rij 1; Scream/ Roadie/ Afterparty/ Demo/ Bass
v.l.n.r. Rij 2; Acoustic/ Maiden/ Angelfire/ Starfire/ Glory

v.l.n.r Rij 1; Aluminum/ Dive/ Punk rock/ AMP/ Glamrock
v.l.n.r. Rij 2; Ground/ Spandex/ Metalhead/ Mullet/ Twisted

De pigmentatie is geweldig zoals je kan zien hieronder. De oogschaduws zijn geweldig zacht qua textuur en blenden erg mooi. Ook is er een mooie kleurenmix in de palette en heb je zeker en vast keuze genoeg.

De kleuren zijn ook zo goed dat je er geen witte basis onder nodig hebt om ze intens te maken, want ze zijn al intens van zichzelf!


Ik gebruikte de kleur Aluminum als oogschaduw topper en ik was aangenaam verrast. De oogschaduws doen wat ze beloven en ze werken geweldig!




Hou je van metallic kleurtjes dan is dit zeker en vast de palette voor jou! Oorspronkelijk kostte de palette €59 maar ik kocht deze aan -40% korting online via de webshop van ici pari xl. Een leuke deal die ik heb kunnen doen, anders had ik deze niet snel gekocht omwille van de prijs! Nu staan deze weer aan de volledige prijs, dus ik zou de site maar even in de gaten houden voor leuke deals!


xx Kimberley

Reacties

Populaire posts van deze blog

Empties/Opgemaakt April 2020

Hema - B.A.E. collectie shoplog + Review

Wet 'n Wild - Coloricon Eyeshadow Palettes (nieuwe formule)