Catrice - LE Trend Editie Active Warrior - Shoplog + Review

De laatste tijd vindt ik de LE collecties van Catrice en Essence niet erg spannend meer. Veel producten lijken op elkaar en ook de verpakkingen zijn simpel en niet echt uitnodigend, totdat ik deze LE trend collectie van Catrice zag met de naam Active Warrior. Deze collectie is bedoeld voor de sportende damens onder ons! De producten zouden langhoudende texturen moeten hebben en zouden sweat-proof moeten zijn! Hoera!

De verpakking van deze collectie ziet er geweldig mooi uit. Het lijkt net alsof het op de producten heeft geregend wat erg leuk is. Dit doet mij trouwens denken aan een oudere collectie van MAC die net hetzelfde had gedaan met hun compacts. Leuk trouwens dat Catrice eens wat anders doet dan de simpele doorzichtige doosjes die ze anders gebruiken.


Ik kocht slechts 2 producten uit deze collectie die mij aanspraken en deze laat ik vandaag aan jullie zien. 

Als eerste kocht ik deze Make-up freezing spray met de naam C01 Gym Tonic. Deze spray kan gebruikt worden als primer, fixing spray om je make-up te setten of als verfrissing voor onderweg! De spray heeft een fijne verstuiving maar je houdt deze best een eindje van je gezicht af want de spray zelf is heel groot en wanneer je deze te dicht houdt wordt je gezicht kletsnat!


Een handige spray voor de warme dagen! Je kan deze zelf in de ijskast bewaren om hem nog frisser te bewaren en ook handig om mee te nemen in je tas onderweg. Wanneer je deze als fixing spray gebruikt matteert hij je huid meteen!

Het enige nadeel aan deze spray, en dat is voor mij persoonlijk, is de geur. Deze heeft namelijk een mint geurtje en dat is echt niet mijn favoriete geur. Ik krijg soms hoofdpijn van mint geuren maar deze valt nog redelijk goed mee.


Voor de rest een heel fijn product en ideaal voor deze zomer! De prijs valt ook wat tegen. Voor een flesje van 50 ml betaal je €4,99

Het tweede product dat ik meenam naar huis is deze make-up freezing powder. Deze heeft de naam C01 ready, Set, Go.




Ook de compact heeft de mooie verpakking met waterdruppeltjes en mooie glanzende ,turkooizen kleur. Aan de binnenkant zit er ook een handig spiegeltje, zo kan je je poeder overal makkelijk meenemen en aanbrengen.


De matterende poeder heeft een soft-focus effect dat ervoor zorgt dat je make-up goed en lang blijft zitten. De poeder is waterproof en sweat-proof! Deze is dus ideaal voor op een warme dag of voor een bezoek aan de sportschool. 
Hij heeft een zijdezachte textuur die bovenop de huid ligt en die meteen een matte en gladde look aan je gezicht geeft. De poeder heeft een witte kleur, maar wanneer je deze aanbrengt wordt deze transparant op je huid.


Het product heeft mij aangenaam verrast en ik gebruik deze nu standaard als ik mijn make-up doe. Van mijn part mag deze permanent in de collectie komen want dit is een heel fijn product! Mijn huid voelt zacht aan, je voelt en ziet het product niet zitten wanneer aangebracht en mijn huid ziet er mooi egaal en mat uit! Een topproduct!


Je ziet het product absoluut niet op mijn huid zitten!


Dit product is te koop voor €4,99. Voor dit poeder heb ik de prijs er zeker en vast voor over! Geweldig product dit! Ik ben fan en kan het iedereen aanraden! Te koop bij de drogist zoals Kruidvat (België en Nederland) en Trekpleister (Nederland)

xx Kimberley

Reacties

Populaire posts van deze blog

Empties/Opgemaakt April 2020

Hema - B.A.E. collectie shoplog + Review

Wet 'n Wild - Coloricon Eyeshadow Palettes (nieuwe formule)