Bh Cosmetics - Blacklight & Spotlight Highlight 6 Color Palettes

De laatste tijd heeft het merk Bh Cosmetics heel erg mooie producten in hun assortiment waaronder deze 2 highlighter palettes. Deze hebben de naam Blacklight en Spotlight highlight 6 color palettes. 

Aangezien ik heel erg fan ben van highlighters moest ik deze palettes zeker en vast in huis halen. Vooral omdat ze kleuren bevatten die heel aantrekkelijk zijn voor meiden met een lichte huidskleur.

De palettes komen in een kartonnen verpakking die magnetisch afsluit. Voor een kartonnen verpakking is deze zeker stevig! Ze hebben beiden een zwarte voor- en binnenkant en op de voorzijde staan de kleurtjes al weergegeven. Handig als je ze zoekt in je collectie. 

 
De spotlight palette bevat een mooie mix aan wit, gouden en roze/ brons tinten. Voor de lichte tot medium huidskleur. Mochten er kleurtjes niet jouw ding zijn als highlighter, kan je ze nog steeds als oogschaduwkleuren gebruiken!


Ethereal/ Dream/ Radiance/ Glow/ Allure/ Vivid

De Blacklight palette heeft dan weer mooie pastelkleurtjes en de wat meer gewaagdere kleuren. Dit is niet voor iedereen weggelegd, maar de kleuren zijn alsnog heel erg licht en mooi.

De pigmentatie van beide palettes is geweldig goed en ze geven geen fallout wanneer ik de kleuren aanbreng. Heel erg fijn.



Electra/ Laser/ Kween/ Strobe/ On Point/ Illusion

De highlighters kunnen zowel subtiel aangebracht worden of net worden opgebouwd naargelang je zelf wil. Deze palettes zijn zeker even een kijkje waard!


Aan- foto's...


Glow

Kween


De palettes kosten $16,99 per stuk en zijn te koop via de webshop van bh cosmetics. Heel erg mooie palettes en zeker aanraders!


xx Kimberley

Reacties

Populaire posts van deze blog

Empties/Opgemaakt April 2020

Hema - B.A.E. collectie shoplog + Review

Wet 'n Wild - Coloricon Eyeshadow Palettes (nieuwe formule)