Sleek - I divine Enchanted Forest Palette

Ik weet niet meer hoeveel I divine palettes van Sleek er nu al op de markt zijn, maar het zijn er een heleboel. Om de zoveel tijd komt er een leuke, nieuwe palette op de markt en keer voor keer zijn ze snel uitverkocht. Ik koop enkel diegene die ik leuk vindt én met kleurtjes die ik ook echt gebruik. 

Bij deze palette heb ik echter getwijfeld, want deze heeft meer donkerdere kleuren die ik niet zo snel gebruik. Maar toch kon ik mijn ogen niet van deze palette afhouden. Dit komt door de roze en paarse tinten in deze palette. Deze palette heet de Enchanted Forest palette. 


Zoals altijd hebben deze i Divine palettes een mat zwarte verpakking, met de naam in blinkend zwart. Standaard, maar wel mooi. Wat wel jammer is, is dat deze verpakkingen snel krassen krijgen.


Wanneer ik de palette opendoe zie je 12 verschillende oogschaduwkleuren en een grote spiegel. De palette bevat 4 matte kleuren en 8 shimmer kleuren. De lichtste kleur (highlighter kleur) is mat. Jammer, want ik heb deze liever met een shimmer erin.

Voor diegenen die de namen slecht kunnen lezen zet ik ze hieronder nog even bij de foto.

Bovenste rij: Glass Slipper/ Beatrice/ Perla/ Fairy Godmother/ Grand Duke/ Drizella
Onderste rij: Pumpkin/ Prince Charming/ Happily ever after/ Anastasia/ Daphne/ Lady Tremaine


Zoals we gewend zijn van deze palettes heeft ook deze een geweldige pigmentatie en zonder fallout! Wanneer je op zoek bent naar geweldige palettes met een compact formaat voor weinig geld, dan zijn deze zeker en vast aan te raden. De textuur van deze oogschaduwkleuren is super zacht en ook de matte kleuren zijn goed gepigmenteerd, wat niet snel gebeurd bij matte kleuren.

Hieronder vindt je alle swatches!

Bovenste rij


Onderste rij


Een hele mooie palette! Je kan ze vinden via de webshop Themakeupspot voor €10,49.

xx Kimberley

Reacties

Populaire posts van deze blog

Empties/Opgemaakt April 2020

Hema - B.A.E. collectie shoplog + Review

Wet 'n Wild - Coloricon Eyeshadow Palettes (nieuwe formule)