Sneak Peek - Essence Trend Editie - "Winter? Wonderful!"

De nieuwe essence trend edition “winter? wonderful!” verwarmt de harten van alle winterfans in januari 2016. Ik kreeg de persberichten binnen van deze collectie en laat deze vandaag aan jullie zien!

IJzige wintertinten als wit, blauw en ijsgrijs worden gecombineerd met warme nude tinten als roze en lichtabrikoos, die samen een prachtig kleurenspel vormen. Winter coole highlights zijn de vier nagellakken met “frosted” of “crystallized” effecten, de lip olie met een subtiele kleur in licht- of donker roze en de handbalsem die droge handen verwend. Welkom in winter wonderland... met essence!




essence winter? wonderful! – eyeshadow palette


Koud is hot! Met het oogschaduw palette in de vijf tinten wit, grijs, roze, lichtbruin en donkerbruin met glanzende en matte effecten zijn verschillende stijlen te creëren. Het palet is liefdevol versierd met sneeuwvlokken en ijskristallen. Verkrijgbaar in 01 all ice on me!.

Consumentenadviesprijs: € 3,89


essence winter? wonderful! – eye & inner rim pencil



Binnen en buiten. De potloden in ijzig wit en ijzig rosé kunnen worden aangebracht op de oogrand als een eyeliner en op de waterlijn als een kohl kajal. Voor lichte, glinsterende hoogtepunten. Verkrijgbaar in 01 cold as eyes en 02 eye candy.

Consumentenadviesprijs: € 1,99


essence winter? wonderful! – lip balm




Kristallen verzorging! De transparante lippenbalsem met glansdeeltjes zorgt voor een sprankelende finish en verzorgde lippen. Deze balsem staat garant voor een winterse sfeer en een look die doet denken aan schitterende ijsvlaktes. Verkrijgbaar in 01 the eternal ice.

Consumentenadviesprijs: € 1,99


essence winter? wonderful! – tint & oil



Lip oliën zijn onmisbaar in het winterseizoen - ze voeden de lippen met waardevolle ingrediënten en laten ze heerlijk zacht voelen. Dankzij het tint-effect krijgen de lippen bovendien een mooie lichtroze of donker roze kleur. Verkrijgbaar in 01 if kisses were snowflakes… en 02 ...I'd send you a blizzard.

Consumentenadviesprijs: € 2,99


essence winter? wonderful! – blush



Gekleurde wangen! De driekleurige blush biedt frisse kleuraccenten - zelfs in de winter. Roze, abrikoos en nude blenden prachtig op de huid en het ijskristallen reliëf is een prachtige herinnering aan speciale momenten in de sneeuw. Verkrijgbaar in 01 winter kissed cheeks.

Consumentenadviesprijs: € 2,99

essence winter? wonderful! - highlighter


essence winter? wonderful! – nail polish



Coole nagellak! Vier kleuren, vier effecten. Wit met een "frosted" effect, semimat lichtblauw, "bevroren" grijs en roze met een “crystallized” finish maken van je nagels een waar meesterwerk deze winter. Verkrijgbaar in 01 the frosted, 02 the semi matt, 03 the iced en 04 the crystallized.

Consumentenadviesprijs: € 1,89


essence winter? wonderful! – top coat



IJs-topping. Deze top coat met glitterdeeltjes zorgt voor een spannende, ijzige nagelstijl. Breng aan over gekleurde nagellak en creëer een sprankelende, ijzige look die doet denken aan een dichtgevroren rivier. Verkrijgbaar in 01 a winter's tale.

Consumentenadviesprijs: € 1,99


essence winter? wonderful! – hand balm


Verzorging tijdens koude dagen! Handen vragen veel aandacht

in de winter. Deze handbalsem hydrateert de handen zodat ze weer lekker zacht en soepel voelen - zelfs wanneer de temperatuur tot onder nul daalt. Verkrijgbaar in 01 you melt my heart.

Consumentenadviesprijs: € 1,99


essence winter? wonderful! – pom pom hair ties


Wintergevoel! De pluizige haarelastieken met nep-bont pom poms in wit en abrikoos geven elke paardenstaart een superlieve uitstraling. Verkrijgbaar in 01 it's so fluffy!!!!.

Consumentenadviesprijs: € 1,59



essence “winter? wonderful!” is verkrijgbaar in januari 2016 bij Kruidvat en Trekpleister in Nederland en bij Kruidvat in België.

xx Kimberley

Reacties

Populaire posts van deze blog

Empties/Opgemaakt April 2020

Hema - B.A.E. collectie shoplog + Review

Wet 'n Wild - Coloricon Eyeshadow Palettes (nieuwe formule)