Sneak Peek - Essence Trend editie - All That Greys

Ik kreeg het persbericht binnen van Essence voor hun nieuwe trend editie die te koop zal zijn volgend jaar in maart! Deze laat ik vandaag aan jullie zien! 

Grijze tinten! Met trend edition “all that greys”, gaat essence van half februari tot half maart 2016 terug in de tijd naar de “Roaring Twenties” – bekend om glamour feesten en Hollywood beauty’s. De collectie biedt spannende party-proof producten met de focus op de meest trendy kleur van 2016: grijs. 

Elegante grijze tinten worden gecombineerd met roze tinten en staan samen voor de retro-glam van de jaren 1920. De it-pieces zijn onder meer een oogschaduwpalet met zeven tinten en verschillende effecten, een smokey eye pencil met automatische applicator en feestelijke wimpers. De Charlestonstijl haarband maakt expressieve look compleet. Let’s celebrate… met essence!

 


essence all that greys – eyeshadow palette



Roze, rood & grijs! Met zeven tinten bevat het oogschaduwpalet het complete kleurenpalet van deze trend edition. De zachte, poedertextuur met een hoge dekking is gemakkelijk aan te brengen met de duo-applicator. Dankzij de geïntegreerde spiegel, kun je onderweg van de dansvloer naar de bar je make-up nog bijwerken. Verkrijgbaar in 01 7 shades of rose and grey.
Consumentenadviesprijs: € 4,99


essence all that greys – smokey eye pencil


01 back to black



02 grey times

Powder Pencil! Met de kwalitatieve smokey eye pencil in zwart en zilvermetallic met automatische applicator breng je oogschaduwpoeder comfortabel aan. Elke keer wanneer de eye pencil geopend is, absorbeert de spons poeder uit het dopje zodat het gemakkelijk aangebracht en geblend kan worden. 
Verkrijgbaar in 01 back to black en 02 grey times.
Consumentenadviesprijs: € 2,99

essence all that greys – corner lashes


De Twenties Look. Deze wimpers creëren een expressieve look in een flits. Breng de kunstwimpers aan op de buitenste ooghoeken zodat de eigen wimpers en voller uitzien. Inclusief wimperlijm. 
Verkrijgbaar in 01 a little party never killed nobody.
Consumentenadviesprijs: € 2,59


essence all that greys – lipgloss



Kiss & tell! De lipgloss zorgt voor prachtige kleuraccenten op de lippen en een glossy finish in donkerrood en lichtroze. 
Verkrijgbaar in 01 roaring red en 02 that’ s what rose would do.
Consumentenadviesprijs: € 1,99

essence all that greys – porcelain loose face & body powder


De lichte, losse poeder in zacht nude bevat lichtreflecterende pigmenten om je gezicht en lichaam een prachtige glans te geven. De powder puff verdeelt het poeder perfect. 
Verkrijgbaar in 01 be classy & fabulous.
Consumentenadviesprijs: € 3,39
 
essence all that greys – nail polish






Gatsby’s collectie! Vier coole tinten variërend van steengrijs en antraciet tot zwart en donkerrood zorgen voor supertrendy nagelstijlen. Met twee effecten – parelmat en hoogglans, maak je diverse looks.
Verkrijgbaar in 01 back to black, 02 step into the grey zone, 03 greyt times, 04 girl with a pearl en 05 roaring red.
Consumentenadviesprijs: € 1,99

essence all that greys – nail stickers


Parels & kant. Maak van nagels kunstwerkjes met deze nagelstickers – een zwarte kanten band en een enkel lijntje met lichte pareltjes. Een absolute eye-catcher en super uniek. 
Verkrijgbaar in 01 dressed in lace & pearls.
Consumentenadviesprijs: € 1,59  

essence all that greys – hair bandeau


Terug in de tijd! De antracietzwarte haarband met zilveren pailletten doet denken aan de legendarische Charleston look en haalt de unieke charme van de jaren ’20 naar boven. 
Verkrijgbaar in 01 ladies’ choice.
Consumentenadviesprijs: € 1,99


Essence “all that greys” is verkrijgbaar in half februari tot half maart 2016 bij Kruidvat en Trekpleister in Nederland en bij Kruidvat in België.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Empties/Opgemaakt April 2020

Hema - B.A.E. collectie shoplog + Review

Wet 'n Wild - Coloricon Eyeshadow Palettes (nieuwe formule)